صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
جانشین دبیر ستاد اربعین استان تهران:

طوفان در نجف خسارتی نداشت

جانشین دبیر ستاد اربعین استان تهران در پی وقوع طوفان و باران شدید در شهر نجف گفت: طوفان هیچ خسارتی نداشت.
کد خبر: ۹۲۸۹۰۲
| |
7390 بازدید
طوفان در نجف خسارتی نداشت
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نمازی گفت: با تلاش نیرو‌های ستاد اربعین استان تهران و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی در کمترین زمان ممکن نسبت به برقراری دوباره موکب‌های آسیب دیده در طوفان اقدام شد.

وی افزود: خوشبختانه در کمترین زمان ممکن در سه ناحیه ثورة العشرین، پارکینگ طبقاتی و صحن حضرت زهرا (س) نسبت به جمع آوری موکت‌های خیس شده اقدام و شرایط در شهر به روال عادی بازگشت.

وی تاکید کرد: به حمدالله طوفان امروز خسارتی و تلفاتی نداشت و در حال حاضر مشکل خاصی نیست و شرایط عادی است.

نمازی همچنین گفت: هموطنان اخبار اربعین حسینی را تنها باید از مبادی رسمی و خبرگزاری‌های رسمی کشور باید دنبال کنند.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟