صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رینا با لیورپول 6 سال تمدید کرد

بازی برای لیورپول بسیار حس ویژه ای دارد. من پنج سال است که اینجا هستم و می خواهم 6 سال دیگر اینجا باشم که این موضوع بسیار هیجان انگیز است. خانواده من عاشق لیورپول است و برای همین اینجا می مانم. چرا که زندگی خانوادگی من همسان زندگی ورزشی ام از اهمیت بالایی برخوردار است.
کد خبر: ۹۲۸۳۵
| |
1724 بازدید

خوزه رینا، دروازه بان اسپانیایی لیورپول، قرارداد خود را به مدت 6 سال با این تیم انگلیسی تمدید کرد.

به گزارش مهر، این دروازه بان 27 ساله پس از انعقاد قرارداد در گفتگو با سایت باشگاه لیورپول اظهار داشت: از اینکه قرارداد جدیدی با لیورپول منعقد کرده ام بسیار خوشحالم. این شاید بهترین خبر تمام زندگی ام باشد که برای 6 سال دیگر در آنفیلد می مانم. من و خانواده ام واقعا از حضور در اینجا لذت می بریم. 

وی افزود: بازی برای لیورپول بسیار حس ویژه ای دارد. من پنج سال است که اینجا هستم و می خواهم 6 سال دیگر اینجا باشم که این موضوع بسیار هیجان انگیز است. خانواده من عاشق لیورپول است و برای همین اینجا می مانم. چرا که زندگی خانوادگی من همسان زندگی ورزشی ام از اهمیت بالایی برخوردار است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟