صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

مخالفت با دادن پناهندگي به مسيحيان عراق

اين پيشنهاد از سوي وزير کشور آلمان ارائه شده و در ابتدا با موافقت کاتوليک‌هاي اين کشور و شخص «آنجلا مرکل» صدر اعظم آلمان روبه‌رو شده بود.
کد خبر: ۹۲۷۳
| |
3646 بازدید

رئيس دوره‌اي اتحاديه اروپا با درخواست آلمان براي دادن پناهندگي به مسيحيان عراقي مخالفت کرد.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، اسلووني که هم اکنون رياست دوره‌اي اتحاديه اروپا را در دست دارد، به درخواست آلمان مبني بر اينکه اتحاديه اروپا نگاهي ويژه به مسيحيان عراق داشته و اين افراد را براي اخذ پناهندگي در اولويت قرار دهد مخالفت کرد.

در همين رابطه «دراگوتين مت» وزير کشور اسلووني که روز گذشته در لوکزامبورگ در نشستي براي بررسي درخواست آلمان سخن مي‌گفت، اظهار داشت: فکر مي‌کنم اقدام صحيح آن است تا پناهندگي بدون در نظر گرفتن مذهب و نژاد به متقاضيان ارائه شود. و اين براي ما مشکل است که بر اساس مذهب درباره دادن پناهندگي تصميم گيري کنيم.

اين پيشنهاد از سوي وزير کشور آلمان ارائه شده و در ابتدا با موافقت کاتوليک‌هاي اين کشور و شخص «آنجلا مرکل» صدر اعظم آلمان روبه‌رو شده بود.

آلمان در توجيه درخواست خود مدعي شده است که اقليت مسيحيان عراق به سبب در اکثريت بودن مسلمانان در اين کشور تحت فشار هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار