۹ نفر در حمله داعش به شمال شرق نیجریه کشته شدتد

گسترش اقدامات تروریستی داعش در افریقا

کد خبر: ۹۲۶۸۹۷
| |
3742 بازدید
منابع خبری روز دوشنبه گزارش دادند، عناصر داعش در حمله به شمال شرق نیجریه دستکم ۹ نفر را کشتند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، عناصر شورشی به شهر «گوبیو» واقع در ایالت «بورنو» حمله کردند که در این حمله دستکم ۹ نفر کشته شدند.

در همین حال گروه تروریستی داعش مسئولیت این حمله را برعهده گرفت و اعلام کرد که در حمله عناصر این گروه به مواضع نیرو‌های نظامی نیجریه دستکم ۱۸ سرباز نیجریه‌ای کشته یا زخمی شدند.

گروه تروریستی داعش در سال‌های اخیر اقدامات تروریستی خود در غرب آفریقا را گسترش داده است، داعش هم اکنون در منطقه مرزی نزدیک به دریاچه چاد و کشور نیجر حضور دارد و از سال گذشته چندین عملیات تروریستی علیه ارتش نیجر انجام داده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت