میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
تفتیان با ثبت رکورد ۱۰.۲۴ صعود نکرد

حذف سریعترین دونده ایران از قهرمانی جهان

کد خبر: ۹۲۶۲۶۱
| |
4228 بازدید
|
۱

تفتیان با ثبت رکورد ۱۰.۲۴ صعود نکرد. سریعترین دونده ایران در دور مقدماتی مسابقات قهرمانی جهان نتوانست مجوز صعود را کسب کند.

به گزارش تابناک ورزشی، در جریان برگزاری روز نخست مسابقات دو‌ومیدانی قهرمانی جهان در دوحه قطر امشب رقابت‌های مقدماتی دوی ۱۰۰ متر برگزار شد که حسن تفتیان، سریعترین دونده ایرانی به مصاف رقبای خود در دسته پنجم رفت.

حسن تفتیان که چندی پیش با رکورد ۱۰.۰۴ ثانیه سهمیه المپیک را کسب کرده بود، با ثبت زمان ۱۰.۲۴ ثانیه در دور مقدماتی متوقف شد. این دونده ایرانی در گروه خود پایین‌تر از دوندگانی از کشور‌های برزیل، آمریکا، ایتالیا و ژاپن قرار گرفت تا از صعود به دور بعدی بازبماند.

مهدی پیرجهان در ۴۰۰ متر و احسان حدادی در پرتاب دیسک دیگر نمایندگان ایران در مسابقات قهرمانی جهان دوومیدانی هستند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
nomadin
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
حیف شد بلند شو قهرمان ما به شما ایمان داریم برخیز و مجددا تمرین کن
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات