میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شمارش معکوس برای آغاز مجدد مذاکرات چین و آمریکا

کد خبر: ۹۲۶۱۷۷
| |
4239 بازدید

روز جمعه (۵مهر ۹۸)، در حالی سهام آسیا و اقیانوسیه دچار نوسان شدند که سرمایه‌گذاران، منتظر تحولات جدیدی در مورد جنگ تجاری چین و آمریکا هستند. 

به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، روز جمعه(۵مهر ۹۸)، در حالی سهام آسیا و اقیانوسیه دچار نوسان شدند که سرمایه‌گذاران، منتظر تحولات جدیدی در مورد جنگ تجاری چین و آمریکا هستند.

سه منبع آگاه به سی‌ان‌بی‌سی خبر دادند که مذاکرات تجاری بین آمریکا و چین، از ۱۰ اکتبر در واشنگتن آغاز خواهد شد.

لیو هی، معاون نخست‌وزیر چین، هدایت تیم نمایندگان چین را بر عهده خواهد داشت. 

گسترده‌ترین شاخص سهام آسیا اقیانوسیه ام‌اس‌سی‌آی در خارج ژاپن ۰.۲۴ درصد افت کرد.

نیکی ژاپن ۰.۷۷ درصد از ارزش خود را از دست داد. 

در بازار چین، کامپوزیت شانگهای توانست ۰.۱۱ درصد رشد کند، در حالی‌که هانگ‌سنگ در هنگ‌کنگ ۰.۳۲ درصد پایین آمد. 

ای‌اس‌اکس استرالیا ۰.۵۸ درصد بالا رفت، در حالی که کوسپی کره‌جنوبی ۱.۱۹ درصد سقوط کرد. 

در بازار ارز، نرخ برابری دلار آمریکا با ین ژاپن، بدون تغییر در ۱۰۷.۸۳ واحد باقی ماند. دلار در برابر یوآن چین هم با افتی جزئی به نرخ برابری ۷.۱۲۳ واحد رسید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار