علت گرانی نان در تهران
سرپرست نظارت و بازرسی سازمان صمت استان تهران گفت: قیمت آرد نانواییهای دولتی و آزاد تغیری نکرده است و دلیل افزایش یا اصلاح نرخ نان، افزایش قیمت آب، برق، دستمزدها و سایر هزینههای سربار واحدهای نانوایی است.
به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، عزیز الله افضلی اظهار کرد: با توجه به اینکه قیمت نان در پنج سال گذشته تغییری نداشته است قیمت این محصول با تصمیم دولت افزایش یافت و اصلاح شد و نرخهای جدید به اتاق اصناف و اتحادیهها ابلاغ گردید.
وی با بیان اینکه قیمتهای جدید نان از ابتدای مهرماه لازم الاجرا است افزود: طرح نظارتی در این راستا از امروز ۴ مهرماه با همکاری تعزیرات حکومتی، بازرسی اتاق اصناف و نمایندگان اتحادیههای نانوایان سنتی در دستور کار قرار دارد تا قیمت و وزن این محصول در نانواییها کنترل شود و با متخلفان برخورد گردد.
سرپرست نظارت و بازرسی سازمان صنعت و معدن استان تهران ادامه داد: میزان جرائم احتمالی نانوایان به دلیل گرانفروشی یا کمفروشی ۲ تا ۵ برابر تخلف و بر اساس آرد دریافت شده محاسبه میشود.
وزن نانهای سنتی افزایش یافت
وی تصریح کرد: وزن نانها در نرخ نامه اعلامی به واحدهای صنفی افزایش یافته است و امیدواریم با اصلاح قیمتها، نان با کیفیتتری به دست مصرفکنندگان برسد.
افضلی با تأکید بر عدم افزایش قیمت نان در ۵ سال گذشته گفت: قیمت آرد اختصاصی به نانواییهای دولتی و آزاد تغیری نکرده است و دلیل افزایش یا اصلاح قیمت نان، افزایش قیمت آب، برق، دستمزدها و سایر هزینههای سربار واحدهای نانوایی است.
یدالله صادقی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران پیشتر در نشست ستاد تنظیم بازار استان خبر از تغیرات قیمت نان در تهران داد و گفت: در بخش نانواییهای یارانهپز، بربری با آرد ۸۳۰ تومانی بهقیمت یکهزار تومان، سنگک با آرد ۸۱۵ تومانی، یکهزار و ۲۰۰ تومان، تافتون با آرد ۸۲۰ تومانی، ۵۵۰ تومان و لواش با آرد ۸۲۰ تومانی بهنرخ ۳۰۰ تومان عرضه میشود.
وی اظهار داشت: وزن چانه برای بربری ۵۱۰ گرم، سنگک ۵۶۰ گرم، تافتون ۲۳۰ و لواش ۱۴۰ گرم باشد.
صادقی قیمتهای جدید را برای نانواییهای آزادپز نیز با قیمت گندم ۹۰۰ تومانی اعلام و تشریح کرد: قیمت بربری در این نانواییها با آرد یکهزار و ۲۳۰ تومانی بهقیمت یکهزار و ۵۰۰ تومان، سنگک با آرد یکهزار و ۱۷۰ تومانی بهنرخ یکهزار و ۸۰۰ تومان، تافتون با آرد یکهزار و ۲۰۰ تومانی بهقیمت ۸۵۰ تومان و لواش با آرد یکهزار و ۲۰۰ تومانی بهنرخ ۴۵۰ تومان عرضه میشود.
وی خاطرنشان کرد: وزن چانه در نانواییهای آزادپز برای بربری باید ۵۸۰، سنگک ۶۵۰، تافتون ۲۸۰ و لواش ۱۷۰ گرم لحاظ شود.
دریغ از یک نظارت. نان سنگگ به نازکی لواش ارائه می شه و قد و اندازه آن هم دو وجبه. اون وقت به هر بهانه ای قیمت اون رو اضاف می کنید. آب گران شده، برق گران شده. اینها رو کی گران کرده؟ دولت فخیمه.
به نانوا میگی چرا نون گرون شده میگه آرد گرونه شده میگی اعلام نکردن میگه مسئولین حرف زیاد میزنن بعد میبینم راست میگه، در واقع نانوا و مردم رو روبروی هم قرار میدهند.
خیلی وقته نان گرون شده، وزنش کم شده و بی کیفیت تر شده
از حالا به بعد گرونتر هم میشه چون دولت اجازه داده.
اعتراضم بکنیم میگن صبح تا شب پای تنور داغیم، شما حاضری بیای جای ما نون بپزی ؟!!
از نون ها خواهش میکنم که توی تنور سرد پخته بشن تا قشر زحمتکش نانوا اینقدر اعصابشون خراب نباشه و نون خوب دست مردم بدن.








