ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رشد اندک سهام آسیایی

کد خبر: ۹۲۵۶۶۶
| |
3631 بازدید

سهام آسیایی در معاملات امروز پس از این که داده‌های اقتصادی ضعیف اروپا، وحشت از کند شدن اقتصاد جهانی را تشدید کرد و فشار روانی به سرمایه‌گذاران را بالا برد، به سختی رشد کردند.

به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، روز سه‌شنبه، پس از این که داده‌های اقتصادی ضعیف اروپا وحشت از کند شدن اقتصاد جهانی را تشدید کرد و فشار روانی به سرمایه‌گذاران را بالا برد، سهام آسیایی به سختی رشد کردند.

طبق داده‌های آی‌اچ‌اس‌مارکیت، در این ماه، فعالیت‌های تولیدی آلمان به پایین‌ترین سطح خود از بحرانی مالی جهان تا کنون افت کرده است. 

همچنین پس از این که به دنبال مذاکرات تجاری این هفته، تاجران چینی ۱۰ کشتی دانه سویا از آمریکا خریداری کردند، سرمایه‌گذاران با امیدواری بیشتری تحولات جنگ تجاری چین و آمریکا را دنبال می‌کنند. 

گسترده‌ترین شاخص سهام آسیا اقیانوسیه ام‌اس‌سی‌آی در خارج از ژاپن، تنها ۰.۰۵ درصد بالا آمد و نیکی ژاپن ۰.۰۹ درصد رشد کرد.

کامپوزیت شانگهای ۰.۲۸ درصد بالا رفت و هانگ‌سنگ هنگ‌کنگ ۰.۲۳ درصد رشد کرد. 

ای‌اس‌اکس استرالیا کاملا بدون تغییر ماند و کوسپی کره‌جنوبی توانست ۰.۴۵ درصد بالا برود. 

در بازار ارز، دلار دوباره اندکی در برابر ین ژاپن رشد کرد و به نرخ ۱۰۷.۶۲ درصد رسید. 

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟