تلاش نتانیاهو برای فرار از مجازات زندان

کد خبر: ۹۲۵۳۷۰
| |
5822 بازدید

روزنامه الشرق الاوسط نوشت: نتانیاهو امیدوار است رئیس اسرائیل او را در برابر رها کردن فعالیتهای سیاسی, از مجازات زندان عفو کند هرچند مطمئن نیست این درخواست پذیرفته شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، روزنامه سعودی الشرق الاوسط در گزارشی از تحولات سرزمینهای اشغالی به قلم کفاح زبون نوشت: دادستانی کل اسرائیل به وکلای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل اعلام کرده است در صورتی که اتهاماتی متوجه وی شود, این دادستانی با توافق اعتراف به جرم درصورتی که متضمن مجازات کنونی زندان وی نباشد, مخالفت خواهد کرد. در همین حال منابع مطلع اعلام کردند هم اکنون توافقی برای کاهش یا لغو اتهاماتی که متوجه نخست وزیر است, در دستور کار نیست.

این خبرها پس از آن از دادستانی اسرائیل به رسانه ها درز کرد که شبکه ۱۳ اسرائیل فاش کرد نتانیاهو در حال تلاش برای به دست آوردن عفو عمومی در موضوع فساد از رووین ریولین رئیس اسرائیل در برابر رها کردن فعالیتهای سیاسی است هرچند مطمئن نیست ریولین با این درخواست او موافقت کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت