بازدید 5111
۶

۹۰ درصد مردم، نان سنتی دوست دارند

کد خبر: ۹۲۴۹۸۲
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۹ 21 September 2019

رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم شهر تهران بیان کرد: تولید نان‌های حجیم از نظر کیفیت و نوع تولید دارای استاندارد است و طبق برنامه پنجم و ششم توسعه باید ۴۰ درصد نان‌های مصرفی به سمت نان‌های حجیم می‌رفت که این امر تحقق پیدا نکرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران، او ادامه داد: هم اکنون حدود ۱۸ درصد نان تولیدی تهران نان‌های حجیم هستند این در حالی است که این رقم در کل کشور ۵ درصد است. البته قیمت‌گذاری نان‌های صنعتی از عهده اتحادیه خارج شده و بر عهده مقامات دولتی قرار گرفته است.

کرمی اضافه کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که قوت غالب مردم ایران نان است، به طوری که در سه وعده غذایی صبح و ظهر و شب، نان در سفره مردم دیده می‌شود. این در حالی است که با تغییر ذائقه مردم و گرایش به سمت غذاهای آماده، نوع نان‌هایی که در سبد غذایی مردم قرار می‌گیرد نیز، تغییر کرده است. اما در مجموع، نان سنتی همچنان نسبت به نان‌های ماشینی و صنعتی، از اقبال بیشتری برخور دارند.

رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه‌ حجیم شهر تهران تصریح کرد: نان‌های حجیم همان نان‌های صنعتی اند که به صورت استاندارد و بدون دخالت دست و با استفاده از ماشین آلات صنعتی تولید می‌شوند در حالی که برخلاف سایر نان‌های مصرفی اینگونه نبوده است.

دور ریز نان های حجیم کمتر از سایر نان هاست

کرمی اضافه کرد: این نان‌ها به دلیل ماندگاری بالایی که دارند کاملا استاندارد هستند و از دور ریز کمتری نسبت به سایر نان‌های دیگر برخوردارند و مواد افزودنی که در این نان‌ها استفاده می‌شود کاملا به صورت استاندارد است به طوری که مسئولان وزارت بهداشت و سازمان استاندارد هم بر سالم بودن این نان تاکید دارند.

او بیان کرد: بررسی‌ها و گزارش‌های آماری نشان می‌دهد که حدود ۹۰ درصد از مردم کشور، تمایل به استفاده از نان سنتی دارند. به طوری که سرانه مصرف نان در ایران، به ازای هر نفر ۱۶۵ کیلوگرم است.

کرمی گفت: نان فانتزی از نظر کیفیت، ماندگاری و مواد اولیه بسیار بهتر از نان سنتی است. زیرا در تهیه این نوع نان از حرارت غیرمستقیم استفاده می‌شود، همچنین از جوش شیرین که برای بیماری‌های گوارشی و روده مضر است، استفاده نمی‌شود.

رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم شهر تهران در ادامه با اشاره به این که دولت ۲ نوع آرد در اختیار واحدهای تولید نان می‌دهد اضافه کرد: هم اکنون دولت هر کیلو آرد را به واحدهای صنعتی نان به قیمت ۹۰۰ تومان و به نانوایی‌های سنتی ۶۶۵ تومان ارائه می‌کند به طوری که قیمت بیمه واحدهای صنعتی ما ۳۰ درصد و برای نان‌های سنتی ۱۰ درصد است و مالیاتی که از ما اخذ می‌شود بسیار بالاتر از واحدهای نانوایی سنتی است و در نهایت ما یک وجه اشتراک مشترک نداریم.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۶
فقط نان سنتی با مواد کاملا ارگانیک.
شرافتاً، وجداناً، انصافاً جلوی نان و هر مخصول تراریخته ی آلوده به سم و آفت کشها، علف کشها، مواد نگهداره شیمیایی و افزودن مواد شیمیایی به بهانه و ترفند طعم، اسانس، رنگ، فرایند تولید به محصولات را بگیرند؛ اینها سبب ایجاد انواع و اقسام بیکاریها، نقایص، اختلالات، ناتوانی ها، ضعف ها در دازمدا ميشوند.
خيلي جاي تاسف است كه دولت نانوايي هايي كه نان غير استاندارد و بي كيفيت مي پزند را مكلف به تغيير فرايند كار نميكند. هميشه هم اونايي كه سهميه ميگيرند از بدي آرد مي نالند ولي همان آرد در نانوايي آزاد پز نان مرغوب مي دهد.
سلام. نان سنتی صد در صد از نان حجیم بهتر هست ولی در زمینه نان سنتی هیچ تحقیق و پژوهشی در جهت به روز کردن دستگاهها ، روش های فراوری و پخت نان انجام نشده به خاطر همین دور ریز در نان سنتی به مراتب بیشتر هست. نان های حجیم با ذائقه ما ایرانی ها سازگار نیست.
صد درصد ایرانیها نان سنتی را دوست دارند زیرا بسیار منطقی تر و با کیفیت تر است چرا که نان سنتی ایران نان مسطح است که کاملا مغز پخت می شود در حالیکه نانهای غربی ضمن اینکه اکثر آرد سفید هستند به دلیل حجیم بودن اکثرا مغزشان خام است و دور ریز می شود چون اگر خورده شود ایجاد نفخ و ترشیدگی در معده می کنند بنابراین این خیال خام را که نانهای مزخرف بیماریزا را جایگزین نان سنتی ایران کنید از سر به در کنید نانهای سنتی ایران که بسیار متنوع هستند و همگی براستی خوش طعم می باشند جزو شاخصه های فرهنگی و جاذبه های توریستی ایران محسوب می شوند و حتی خارجیها بسیار از آنها استقبال می کنند . اگر این همه تنوع نان در هر کشور دیگری بود با افتخار آنرا ثبت جهانی می کرد در حالیکه در ایران عده ای با اهداف نامعلوم به جنگ این میراث گرانبها برخاسته اند .
لطفا نان سنگک را دیگر از ما نگیرید.مگر ذائقه ما را هم شما باید تعیین کنید.
بر خلاف گفته ایشان
نان ها به دلیل حجیم بودن یا نبودن دور ریزشان کم و زیاد نمیشه
بلکه بخاطر کیفیت نان هست
و مدت ماندگاری
شما حجم نان تافتون یا سنگگ را با حجم نانهای صنعتی و باگت ها قیاس کنید
نانهای صنعتی بعد از نصف روز دیگر قابلیت خورده شدن ندارند
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی