میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حکم شهردار جدید ساری از سوی وزیر کشور امضا شد

کد خبر: ۹۲۴۶۲۲
| |
3635 بازدید
|
۱

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور از امضای حکم انتصاب شهردار جدید ساری از سوی وزیر کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، مهدی جمالی‌نژاد در این باره گفت: بر اساس تبصره ۳ ماده ۸۰ قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران، انتصاب شهرداران در شهرهای با جمعیت بیشتر از 200 هزار نفر و مراکز استان بنا به پیشنهاد شورای شهر و حکم وزیر کشور صورت می‌گیرد.

براساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، متن حکم دکتر رحمانی فضلی در خصوص انتصاب عباس رجبی بیجاربنه به این شرح است:

"در اجرای تبصره (۳) ذیل بند یک ماده (۸۰) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران، مصوب 1375.3.1 با اصلاحات بعدی و با توجه به پیشنهاد شورای اسلامی شهر ساری و نظر به تجارب ارزنده به موجب این حکم، جنابعالی را به سمت شهردار ساری منصوب می‌کنم.

امیدوارم با استعانت از پروردگار یکتا و با درنظر گرفتن صرفه و صلاح شهر و توزیع عادلانه خدمات و امکانات در مناطق، مراقبت در انضباط مالی، مطالعه و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و کوشش در ایجاد محیط سالم شهری و به کارگیری خلاقیت و نوآوری در اداره امور شهر، نیل به اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی و منویات و مطالبات مقام معظم رهبری «مدظله العالی» و سیاست‌های دولت تدبیر و امید میسر گردد.

توفیقات روزافزون جنابعالی را در ایفای کامل مسوولیت محوله از خداوند متعال مسالت دارد."

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مريم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۹
با سلام شهرداري مشهد فرهنگسراي را كه براي ترويج فرهنگ سلامت در مناطق حاشيه شهر بود را با تغيير نام حذف كرده اين ظلم بزرگي به مردم مشهد و ساكنين حاشيه شهر است لطفا پيگيري كنيد تا فرهنگسراي سلامت براي مردم مشهد باقي بماند
شهرداي مشهد چندوقتي است كه فقط ادعاي حمايت از سلامت شهري و شهرندان را دارد ولي عملا اقدامات خود را كم و كم تر كرده است
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات