صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
وزیر صمت تاکید کرد؛

جلوگیری از صادرات کالاهای غیراستاندارد

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: باید جلوی صادرات کالاهای غیرکیفی و غیراستاندارد گرفته شود، این کار یک تکلیف است و صادرات اینگونه کالاها علاوه بر اینکه از نظر شرعی درست نیست به آبروی کشور آسیب می‌رساند.
کد خبر: ۹۲۴۱۵۲
| |
4058 بازدید

Image result for ‫رضا رحمانی‬‎

به گزارش ایبِنا، رضا رحمانی در کارگروه تنظیم بازار با تأکید بر این مطلب، افزود: به حمدالله امروز آرامش بر بازار کشور حکمفرما است و رصد کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم به صورت روزانه انجام می‌شود و کاهش یا افزایش قیمت‌ها مورد پایش قرار می‌گیرد.

وی کارگروه تنظیم بازار را از کارگروه‌های جدی و فعال دانست و تصریح کرد: مسائل در این کارگروه به صورت کارشناسی موشکافی می‌شود. وزیر صنعت، معدن و تجارت در مورد ممنوعیت ثبت سفارش برنج وارداتی تا پایان فصل برداشت، نیز بیان داشت: اتفاق غیرمعمولی رخ نداده و از اول هم بنا بر این بود که در جهت حمایت از تولید داخل، برنج در فصل برداشت وارد نشود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار