دبیر فدراسیون وزنه برداری ضمن تایید خبر اخراج دوازده کارمند فدراسیون وزنه برداری توسط سرپرست این فدراسیون، از احتمال افزایش این تغییرات خبر داد و خروج خود از این مجموعه با ارائه اس

تعفایش به شخص اول ورزش کشور را جهت اخذ تکلیف را جزو این احتمالات قطعی قرار داد تا شرایط این رشته المپیکی هرلحظه پیچیده تر از قبل شود.
پرویز جلایر از چهره های پرسابقه وزنه برداری که در حوزه دبیری این فدراسیون مشغول به فعالیت است در خصوص اخراج دسته جمعی گروهی از کارمندان فدراسیون وزنه برداری در گفت و گو با تابناک، اظهار داشت: متاسفانه در فدراسیون وزنه برداری این اتفاق به حکم سرپرست فدراسیون به وقوع پیسوت و جمعی از کارمندان این مجموعه که چندین سال فعالیت صادقانه داشتند و در بخشهای مختلف فدراسیون فعالیت میکردند، به دلایلی که بنده مطلع نیستم از کار بی کار شدند.
وی در ادامه تصریح کرد: احتمال دارد تعداد این اخراجها و یا تغییرات با اشکال دیگر در فدراسیون افزایش هم داشته باشد و این رویه خوبی برای چنین فدراسیونی که توقع مردم از آن مدال آوری در سایه برقراری ثبات و آرامش در تمامی بخشهای آن است، محسوب نمیشود و بنده از این جهت نمیتوانم نگرانیام را پنهان کنم. به هر حال هنوز حسین رضازاده و داراب ریاحی از سوی مجمع عمومی انتخاباتی فدراسیون به عنوان رئیس و نایب رئیس فدراسیون انتخاب نشدهاند و به همین دلیل ضروری بود حداقل تا زمان انتخاب قطعی ایشان، این حق را برای خود قائل نمیشدند که اینچنین حجم تغییراتی را داشته باشند و پس از آن نیز نیروهایی که برای این مجموعه زحمت کشیدهاند را تنها با استدلالهای محکم کنار میگذاشتند.
جلایر در خصوص شنیدههای مطروحه پیرامون استعفایش از سمت دبیر فدراسیون و اینکه رضازاده در قبال آن موضع گرفته و مخالفت کرده، گفت: چنین مسئلهای نیست و بنده استفعایم را به ایشان ندادهام. صبح امروز استعفایم را به شکل مدلل برای دکتر سعیدلو نوشتم تا تقدیم ایشان کنم و ایشان در این زمینه تصمیم گیر باشند و اگر قرار است اتفاقی بیافتد با نظر رئیس سازمان تربیت بدنی صورت پذیرد.
دبیر فدراسیون وزنه برداری پیرامون علل اصلی استعفایش تاکید کرد: این استعفاء تنها به دلیل این اخراجهای دستهای نبود و مسائلی دیگری در میان است. متاسفانه در فدراسیون وزنه برداری در حال حاضر دبیر معنا و مفهومی ندارد و وظایفش به دیگران محول شده و به همین دلیل ترجیح دادم بنده نیز در این مسئولیت نباشم. برخی امور در این مجموعه سر جای خودش نیست و به زعم بنده همین امر باعث شده نتوان نظر مثبتی در ارتباط با تعدادی از تصمیمات و اتفاقاتی که در این رشته به وقوع میپیوندد داشت.
وی در پاسخ به این پرسش که اگر وی امور اداری فدراسیون را در اختیار ندارد، پس چه کسی وظایف دبیری را که حجم سنگین فعالیتهای اداری است، بر دوش میکشد، این واقعیت را بازگو کرد: حسین رضازاده که پیش از سرپرستی وزنه برداری سوابق پیگیری امور اداری و نامه نگاریهای یک فدراسیون را نداشته است، پس تنها بحث آقای داراب ریاحی است. در حال حاضر داراب ریاحی این امور را برعهده گرفته و فدراسیون را اداره میکند، نه حسین رضازاده و این با توجه به برخی سوابق ریاحی در همین وزنه برداری مورد تایید بنده نیست. به هر حال امیدوارم سازمان ورزش نسبت به وقایع وزنه برداری واکنش مناسبی داشته باشد و برای وزنه بردای فکری اساسی کند.