میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حشد الشعبی عراق یک پهپاد را سرنگون کرد

حشد الشعبی عراق اعلام کرد که یک فروند پهپاد مسلح را که قصد حمله به نیرو‌های ارتش این کشور را داشت، سرنگون کرده است.
کد خبر: ۹۲۳۲۷۸
| |
12374 بازدید
حشد الشعبی عراق یک پهپاد را سرنگون کرد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از شبکه خبری العالم، تیپ ۲۶ الحشد الشعبی عراق چهارشنبه شب اعلام کرد که موفق به انهدام یک پرنده مهاجم در آسمان استان دیاله شده است.

در بیانیه حشد الشعبی آمده است: تیم فنی وابسته به تیپ ۲۶ حشد الشعبی حاضر در منطقه کنعان استان دیاله چهارشنبه توانست یک هواپیمای بدون سرنشین (پهپاد) را که قصد حمله به نیرو‌های ارتش عراق داشت، سرنگون کند.

حشد الشعبی اعلام کرد، به محض مشاهده این پهپاد، با استفاده از تجهیزات لازمی که در اختیار داشت، آن را هدف گرفته و ساقط کرده است.

طبق اعلام حشد الشعبی، پرنده مهاجم به منظور شناسایی نیرو‌های ارتش عراق و پس از آن، حمله به این نیرو‌ها در روز‌های آتی در استان دیاله (شرق) به پرواز درآمده بود.

طی ماه‌های گذشته، چند مقر و انبار مهمات نیرو‌های حشد العشبی هدف حملات هوایی ناشناس قرار گرفت که بر اثر آن شماری از این نیرو‌ها زخمی یا شهید شدند. رژیم صهیونیستی تلویحاً به دست داشتن در این حملات اعتراف کرده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات