صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توصیه‌های صفدرحسینی به دانش جعفری

بنابراین گزارش دانش جعفری كه برای مشورت به دیدار صفدرحسینی رفته‌بود نظر وی را برای ادامه همكاری با دولت نهم جویا شده‌است‌.
کد خبر: ۹۲۲۳
| |
15810 بازدید
داوود دانش جعفری وزیر معزول اقتصاد و دارایی دولت نهم با سید صفدر حسینی وزیر اقتصاد و دارایی دولت خاتمی دیدار كرد.

به گزارش آفتاب، در این دیدار كه در روزهای گذشته انجام شد، دانش جعفری از سیاست‌های اقتصادی رییس جمهور انتقاد و یكی از دلایل بركناریش توسط احمدی‌نژاد را قبول نداشتن سیاستهای اقتصادی دولت عنوان كرد‌.

بنابراین گزارش دانش جعفری كه برای مشورت به دیدار صفدرحسینی رفته‌بود نظر وی را برای ادامه همكاری با دولت نهم جویا شده‌است‌.

در این دیدار وزیر اقتصاد و دارایی کابینه رئیس جمهور سابق کشورمان، به وزیر اقتصاد و دارایی دولت احمدی نژاد گفته‌است: «وارد شدن شما به كابینه دولت نهم اشتباه بود چرا که رئیس جمهور نشان داده‌است که توجه چندانی به علم اقتصاد ندارد و علاقه مند است که مسایل را به تنهایی حل كند».

همچنین صفدر حسینی در ادامه در باره پیشنهاد سفارت یكی از كشورهای اروپایی از سوی احمدی نژاد به دانش جعفری، نیز گفت: «توصیه می كنم كه دیگر در این دولت مسئولیت قبول نكنید و ادامه فعالیتتان را در دانشگاه سپری كنید».
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی