صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پشت پرده و حواشی قوی ترین مردان ایران

اسماعيلي خاطر نشان ساخت: علاوه بر توهينهاي بسيار از سوي مسئولين اين فدراسيون ما در بدترين وضعيت براي ادامه مسابقات بوديم هر چند كه قهرمان اين دوره از مسابقات به لطف كميته فني از قبل تعيين شده بود.
کد خبر: ۹۲۲۲۲
| |
13076 بازدید

آخرین دوره مسابقات قوی ترین مردان ایران با حواشی فراوانی همراه بود که برخی از ناگفته‏های این رقابت‏ها را ایپنا از زبان شرکت کنندگان و دست اندرکاران این مسابقات منتشر کرده است.


قرايي: جز برادران داداشي هيچ كدام از بازيكنان از جزئيات آيتمها اطلاع نداشت
قويترين مرد آهنين ايران در وزن 105 كيلوگرم با اشاره به عدم سطح كمي و كيفي اين رقابتها گفت: درگيري لفظي و اختلاف نظر به خاطر...

قويترين مرد آهنين ايران در وزن 105 كيلوگرم با اشاره به عدم سطح كمي و كيفي اين رقابتها گفت: درگيري لفظي و اختلاف نظر به خاطر عدم اطلاع رساني ملي پوشان از ريز جزئيات مسابقات مردان آهنین بود.

امير قرايي در گفتگو با ايپنا، در خصوص این دوره رقابتهای مردان آهنین که هم اکنون از صدا و سیما پخش می شود، اظهار داشت: بجز برادران داداشي تمامي بازيكنان از ريز جزئيات برگزاري مسابقات قويترين مردان ايران اطلاعي نداشتند و اين باعث تبعيض در ركورد زني مردان آهنين شد.

وي ادامه داد: مسئولين فدراسيون تنها به صورت كلي آيتمهاي مسابقات را به بازيكنان اعلام كردند و اين در حالي است كه اکثرا از جزئيات و  شكل و اندازه آيتمها اطلاع نداشتند. به طور مثال به ما اعلام شده بود كه يكي از اين آيتمها (پرتاب وزنه) است و هرگز در خصوص جزئيات اين پرتاب توضيحي به ما ارائه نشده بود.

قرايي تصريح كرد: داداشي كه خود عضو كميته فني است از 2 ماه پيش به اتفاق بردارانش تمامي آيتمها را در محل بازي تمرين كرده بودند و با اين روند قطعا حق بازيكنان ديگر براي ركورد زني در اين رقابتها ضايع شد و به اين دليل برادران فاطمي و ما به اين نحو با خود نگاه اختلاف پیدا کردیم.

وي در فينال رقابتها که شب گذشته پخش شد، در زمان حضور داداشي چون چرخ قطار كج شده بود چرخها را صاف كردند و اين در حالي است كه در زمان حضور 2 نفر اول اين حركت انجام نشد و اين باعث ايجاد اعتراض ديگر بازيكنان به نحوه داوري و كميته فني به تبعيض در برگزاري رقابتها و كناره گيري "محراب فاطمي" از ادامه مسابقات شد.

قرایی با اشاره به اينكه امكانات رفاهي اين دوره از رقابتها در سطح بسيار پاييني بود تصريح كرد: اگر كلاس برگزاري مسابقات در حد جهاني است پس بايد فدراسيون امكانات رفاهي بازيكنان را براي جلوگيري از مصدوميت نيز در نظر بگيرد.

وی در اين خصوص افزود: تمامي بازيكنان از 8 صبح تا 5 بعد از ظهر بدون كوچكترين امكانات رفاهي وارد زمين تمرينات مي‌شدند و هر كدام از آنها براي استراحت در جايگاه تماشاچيان و با يك پتو كه حكم زير انداز هم براي ما داشت تمرين مي كردند و اين جاي تاسف دارد.

قويترين مرد ايران در وزن105 كيلوگرم در خصوص عدم بيمه بازيكنان از سوي فدراسيون براي حضور در اين مسابقات، تاكيد كرد: مسابقات قويترين مردان ايران بسيار سنگين و پر خطر خواهد بود و متاسفانه فدراسيون پرورش اندام براي جلوگيري از خطرات احتمالي، بازيكنان را بيمه 3 هزار توماني كرد و اين در حالي است كه سال گذشته كه رباط و مينيسك پای من مصدوم شد با هزينه شخصي خودم 11 ميليون خرج كردم كه متاسفانه فدراسيون حتي يك ريال از اين هزينه را پرداخت نكرد و تنها براي رفع مسئوليت بيمه هاي 3 هزار توماني را براي بازيكنان در نظر گرفت.


اسماعیلی: مسئول فدراسیون اعلام كرد هر كس پول ندارد وارد اين رشته نشود
فيناليست مسابقات مردان آهنین با اعتراض به نحوه قضاوت در فينال اين رقابتها گفت: در آيتم كشيدن واگن قطار متاسفانه كمربند پشت من محكم نبود كه من به اين موضوع اعتراض كردم و متاسفانه اعتراض مرا غير قابل قبول اعلام كردند.

علي اسماعيلي، با بيان مطلب فوق اظهار داشت: ضعف داوري در اين رقابتها باعث شد تا من از ادامه بازي انصراف دهم چرا كه حتي اجازه ندادند تا من فيلم را بازبيني كنم و بعد از اعتراض من رکوردم را "خودنگاه" 10 سانتي متر و "افضلي" 40 سانتي متر اعلام كرد.

وي با اشاره به اينكه سطح اين مسابقات به نسبت سالهاي گذشته بسيار پائين تر بود، افزود: امسال سطح مسابقات از نظر استانداردها و رسيدگي به اعتراضات براي جلوگيري از آسيب ديدگي بسيار پايين بود و اين در حالي است كه يكي از مسئولين اين فدراسيون بعد از اعتراض من قاطعانه اعلام كرد "هر كس پول ندارد وارد اين رشته نشود".

اسماعيلي خاطر نشان ساخت: علاوه بر توهينهاي بسيار از سوي مسئولين اين فدراسيون ما در بدترين وضعيت براي ادامه مسابقات بوديم هر چند كه قهرمان اين دوره از مسابقات به لطف كميته فني از قبل تعيين شده بود.

فيناليست قويترين مردان ايران تاكيد كرد: بنده حتي براي "كوچ" مربي ام و حضور وي در تمريناتم بيش از 5 روز درگير بودم و اين در حالي است كه برخي از ورزشكاران با بيش از 2 تا 3 "كوچينگ" در زمان مسابقه به ميدان مي رفتند.

وي در خاتمه اضافه كرد: حتي در سال گذشته من با نامهرباني هاي مسئولين در جايگاه سوم ايستادم و اميدوارم كه رئيس فدراسيون در خصوص روال كار اين فدراسيون تدابير لازم را بينديشد تا زحمات چندين و چند ساله بازيكنان به هدر نرود.


داور رقابتهاي مردان آهنین در خصوص شايعاتي مبني تباني با برادران داداشي گفت: وجدان كاري ام اجازه نمي دهد كه بين بازيكنان تبعيض قائل شوم.


خودنگاه: با اين روال تاكنون نمي‌ماندم.
فرامرز خودنگاه در اين خصوص اظهار داشت: هيچ وقت وجدان كاري خود را با هيچ چيزي عوض نخواهم كرد و در اين رقابتها نيز با هيچ بازيكني لابي نداشته ام.

وي ادامه داد: حتي هيچ كدام از آيتمهاي كه از قبل تعيين و به بازيكنان ارسال شده بود تغيير نكرده بود و خوشبختانه با توجه با شرايط متعادل جوي و هماهنگي هاي لازم تمامي برنامه ها طبق روال قبلي برگزار شد و به اعتقاد من تا به حال اين رقابتها با اين هماهنگي ها برگزار نشده بود.

خودنگاه با اشاره به اينكه حتي درگيري لفظي و اعتراض بين بازيكنان و كميته فني پيش نيامده است، تصريح كرد: اگر من با شخص خاصي لابي كرده بودم پس نشان دهنده اين است كه طي سالهاي گذشته كه داوري اين مسابقات را بر عهده داشتم باز هم لابي كرده ام و با اين روال تا كنون نمي‌ماندم.

رئيس كميته قويترين مردان ايران تصريح كرد: حتي براي آنهایي كه تنها به دنبال حاشيه سازي براي اين فدراسيون هستند از 2 ماه پيش از مسابقات تمامي جزئيات برگزاري رقابتهاي قويترين مردان ايران ارسال شده بود و در حال حاضر آنها جایي براي اعتراض هاي بيجا نخواهند داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار