واکنش ایران به جایزه آمریکا برای خیانت و جاسوسی

کد خبر: ۹۲۲۰۳۶
| |
10979 بازدید
واکنش ایران به جایزه آمریکا برای خیانت و جاسوسی
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، سخنان امروز «برایان هوک» و تروریسم اقتصادی تازه آمریکا که در راستای فشار بیشتر بر مردم ایران اعمال شده است را بشدت محکوم کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سیدعباس موسوی گفت: تشدید اظهارنظر‌های خصمانه و اقدامات ناامیدانه و مضحک‌تر از همه تعیین جایزه برای خیانت و جاسوسی، اعمالی از روی یاس و استیصال برای اثرگذاری بر ملت ایران است که، چون همیشه ره بجایی نخواهد برد و برگ‌هایی سیاه بر کارنامه پرننگ و نیرنگ آنان در برخورد با ایرانیان خواهد افزود که قطعا روزی باید پاسخگوی اقدامات خود باشند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت