صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ساخت چهار هزار مدرسه در سال جدید

کد خبر: ۹۲۱۸۶
| |
1493 بازدید
وزیرآموزش و پرورش از ساخت 4 هزار مدرسه با 4 میلیون متر مربع زیربنا در سال جدید خبر داد.

حمید رضا حاجی بابایی گفت: این مدارس، مقاوم در برابر زمین لرزه و با ویژگی های معماری ایرانی و عمر مفید حداقل 50 سال ساخته می شوند و نمازخانه، کتابخانه و سالن ورزشی خواهند داشت .

وی افزود : در سال جدید همچنین 2800 مدرسه فرسوده از محل اعتبارات قانون تخریب و بازسازی ، نوسازی خواهند شد .

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد : عملیات مقاوم سازی 1000 مدرسه غیرمقاوم در برابر زلزله نیز از تابستان امسال آغاز می شود و تا تابستان سال آینده به پایان خواهد رسید.

حاجی بابایی با اشاره به اینکه با ورود خیران به عرصه مدرسه ‌سازی ، مدارس دو نوبته به یک نوبته تبدیل شده‌اند افزود : در بین کلان شهرها ، تهران نیازمندترین شهر برای ساخت مدرسه است و کمبود زمین، اصلی‌ترین مانع برای مدرسه سازی در این شهر است.

وی همچنین از استخدام40 هزار نیروی جدید در آموزش و پرورش خبر داد و گفت: از این تعداد 20هزار معلم ورزش،10هزار مشاور تحصیلی و10هزار نیروی متخصص فنی، علوم پایه و ابتدایی خواهند بود که تعدادی از انها از مهر امسال فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی