دولت بوریس جانسون اکثریت عملی را در مجلس بریتانیا از دست داد

با خروج یک نماینده محافظه‌کار از این حزب و پیوستنش به حزب لیبرال دمکرات، دولت بوریس جانسون اکثریت عملی را در مجلس بریتانیا از دست داد.
کد خبر: ۹۲۱۸۲۴
|
۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۴ 03 September 2019
|
2549 بازدید

با خروج یک نماینده محافظه‌کار از این حزب و پیوستنش به حزب لیبرال دمکرات، دولت بوریس جانسون اکثریت عملی را در مجلس بریتانیا از دست داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از بی بی سی، فیلیپ لی، نماینده محافظه‌کار مخالف خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا، وسط سخنرانی بوریس جانسون در مجلس بریتانیا، از صندلی‌های طرفداران دولت به طرف مقابل رفت و به حزب لیبرال‌دمکرات پیوست.

امروز پارلمان بریتانیا شاهد یک نبرد جدی بین دولت از یک طرف، و مخالفان خروج بدون توافق این کشور از اتحادیه اروپا در طرف دیگر بود.

مخالفان برگزیت بی‌توافق، از جمله بعضی از اعضای حزب حاکم محافظه‌کار، می‌خواهند قبل از آن‌که هفته آینده مجلس تعلیق شود، با تصویب قانونی، جلوی خروج بی‌توافق را بگیرند.

ولی دولت بوریس جانسون تهدید کرده که هر نماینده‌ای را که علیه دولت رأی بدهد، از حزب بیرون می‌کند.

جانسون گفته اگر مخالفان - که به ائتلاف شورشی معروف شده‌اند - در رأی‌گیری پیروز شوند، خواهان انحلال مجلس و برگزاری انتخابات زودرس پارلمانی می‌شود.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار