بازداشت صاحب سگی که به زن باردار حمله کرد

کد خبر: ۹۲۰۴۴۷
| |
9115 بازدید

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان گفت: با توجه به شکایت صورت گرفته توسط خانواده زن بارداری که سگ به او حمله کرده بود، در این رابطه پرونده تشکیل شد و با حکم مقام قضایی جوان ۲۳ ساله‌ای که این سگ را نگهداری می‌کرد، تحویل مراجع قضایی شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، محمدرضا خدادوست در اصفهان در رابطه با حمله یک سگ خانگی به خانمی باردار در ملک‌شهر اصفهان اظهار کرد: با توجه به شکایت صورت گرفته توسط خانواده این زن باردار در این رابطه پرونده تشکیل شد و با حکم مقام قضایی جوان ۲۳ ساله‌ای که این سگ را نگهداری می‌کرد، تحویل مراجع قضایی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان افزود: با توجه به مشخص بودن مکان نگهداری سگ این فرد شناسایی و تحویل مراجع قضایی شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت