صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

مجازات به‌کار بردن الفاظ رکیک در اماکن عمومی

کد خبر: ۹۲۰۲۹۹
| |
3941 بازدید

معاون نظارت بر اماکن عمومی پایتخت اعلام کرد که ادای الفاظ رکیک، ایجاد صداهای ناهنجار و انجام حرکات زشت در تمامی اماکن عمومی از جمله واحدهای صنفی که به صورت مجتمع و پاساژ هستند، ممنوع بوده و مشمول مجازات است.

به گزارش ایسنا، سرهنگ تقی‌افرند در تشریح جزئیات این خبر گفت: بر اساس ماده ۲۴ قانون نظارت بر اماکن عمومی، هرگونه عملی که از سوی متصدیان واحدهای صنفی و مشتریان آنها در اماکن عمومی موجب سلب آسایش دیگران شود، ممنوع و مورد پیگرد قانونی است.

وی ادامه داد: همچنین بر اساس این ماده قانونی، ادای الفاظ رکیک، ایجاد صداهای ناهنجار و انجام حرکات زشت در تمامی اماکن عمومی خصوصا واحدهای صنفی ممنوع و صاحبان اماکن عمومی مکلفند فرد یا افراد متخلف را به پلیس معرفی کنند.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پایتخت در پایان خاطر نشان کرد: تخلف از مقررات این آیین‌نامه، برای بار اول به موجب اخطار کتبی و در صورت تکرار طبق ماده ۲۹ قانون نظام صنفی، حسب مورد، موجب لغو موقت یا دائم پروانه کسب می‌شود و این امر در صورت لزوم مانع از اجرای سایر مجازات‌های اسلامی و قانونی نخواهد شد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات