فرانسه: مذاکرات با ظریف مثبت بود

دفتر ریاست‌ جمهوری فرانسه مذاکرات رئیس‌جمهور و وزیر خارجه این کشور با وزیر امور خارجه ایران را «مثبت» برشمرد.
کد خبر: ۹۲۰۱۱۷
|
۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۱:۵۰ 26 August 2019
|
2656 بازدید

دفتر ریاست‌ جمهوری فرانسه مذاکرات رئیس‌جمهور و وزیر خارجه این کشور با وزیر امور خارجه ایران را «مثبت» برشمرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، کاخ الیزه روز یکشنبه طی بیانیه ای مذاکرات رئیس‌جمهور و وزیر خارجه این کشور با «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران را «مثبت» برشمرد.

در بیانیه دفتر ریاست‌ جمهوری فرانسه آمده است که پاریس به رایزنی با تهران ادامه می‌دهد.

لازم به ذکر است که وزیر خارجه کشورمان طی مطلبی در فضای مجازی تاکید کرد: در حاشیه اجلاس گروه هفت با امانوئل مکرون دیدار کردم پس از رایزنی هایی که با وزیر خارجه فرانسه داشتم.

محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان طی مطلبی در فضای مجازی تاکید کرد: دیپلماسی فعالانه ایران برای دستیابی به همکاری های سازنده ادامه دارد.

وی در ادامه آورده است: در حاشیه اجلاس گروه هفت با امانوئل مکرون دیدار کردم پس از رایزنی هایی که با وزیر خارجه فرانسه داشتم. سپس نشستی مشترک با نماینده های بریتانیا و آلمان داشتم. راه پیش رو سخت است، اما ارزش تلاش کردن دارد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت