صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شفق: نمي‌دانم كمالوند با چه كسي تلفني صحبت كرد!

ناصر شفق در جمع خبرنگاران در خصوص اين اتفاق گفت: اعتراض ما به دليل تعويض داور در شب قبل از بازي است و به همين دليل تصميم گرفتيم تيم را بيرون بكشيم اما در رختكن، دوباره با اعضاي تيم صحبت كرديم و تصميم گرفتيم كه به زمين بياييم و بازي را جوانمردانه ادامه بدهيم.
کد خبر: ۹۱۹۹۷
| |
2532 بازدید

در حالي كه داور بازي تيم‌هاي ابومسلم خراسان و تراكتورسازي تبريز پس از ترك زمين توسط بازيكنان تيم تراكتورسازي سوت پايان بازي را به صدا درآورده بود، ناصر شفق مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تيمش را براي ادامه بازي به زمين بازگرداند!

به گزارش ايسنا، ناصر شفق در جمع خبرنگاران در خصوص اين اتفاق گفت: اعتراض ما به دليل تعويض داور در شب قبل از بازي است و به همين دليل تصميم گرفتيم تيم را بيرون بكشيم اما در رختكن، دوباره با اعضاي تيم صحبت كرديم و تصميم گرفتيم كه به زمين بياييم و بازي را جوانمردانه ادامه بدهيم.

شفق در پاسخ به سوالي درخصوص مكالمه تلفني فراز كمالوند با وي گفت: من با كمالوند تماس نگرفتم و نمي‌دانم او با چه كسي صحبت كرده است.

به دليل زدن سوت پايان بازي توسط داور،‌ اين بازي ديگر ادامه پيدا نكرد و بازيكنان تيم تراكتورسازي دوباره به رختكن بازگشتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار