میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ظریف: ایران پیشنهاد فرانسه را بررسی می‌کند

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان روز پنجشنبه اعلام کرد که جمهوری اسلامی پیشنهادات فرانسه در خصوص بازیابی توافق هسته‌ای را بررسی می‌کند، اما دخالت‌های آمریکا در خلیج فارس را تحمل نخواهد کرد.
کد خبر: ۹۱۹۴۸۱
| |
8281 بازدید
وزیر امور خارجه کشورمان از آمادگی جمهوری اسلامی برای گفتگو با طرفین باقی‌مانده در برجام و بررسی پیشنهادات فرانسه در خصوص حفظ توافق هسته‌ای خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه الگمینر، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان روز پنجشنبه اعلام کرد که جمهوری اسلامی پیشنهادات فرانسه در خصوص بازیابی توافق هسته‌ای را بررسی می‌کند، اما دخالت‌های آمریکا در خلیج فارس را تحمل نخواهد کرد.

ظریف که در نروژ به سر می‌برد، اعلام کرد که برای مذاکره جدی با امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در روز جمعه در پاریس مشتاق است. وی در این رابطه گفت: پیشنهاداتی از سوی طرفین ایرانی و فرانسوی مطرح شده است و فردا بر سر این پیشنهادات بحث خواهیم داشت.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین هشدار به آمریکا مبنی بر عدم تشکیل ائتلاف دریایی در خلیج فارس گفت: مشخص است که قصد آمریکا برای حضور نظامی در خلیج فارس، مقابله با ایران است. آمریکا انتظار نداشته باشد هنگامی که کسی به آب‌ها ما می‌آید و ما را تهدید می‌کند، ساکت بمانیم.

وی افزود: ما جنگی را در خلیج فارس آغاز نمی‌کنیم، اما از کشورمان دفاع خواهیم کرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت