میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نامه وزارت ورزش به مجلس برای واگذاری سرخابی‌ها

کد خبر: ۹۱۸۶۶۷
| |
4667 بازدید

بحث واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال، یکی از الزامات مهم وزارت ورزش و جوانان است و آن را با جدیت پیگیری می کند. در همین رابطه جلسات متعددی برگزار شده و وزارت ورزش قصد دارد هر چه زودتر تکلیف این دو باشگاه را مشخص کند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، ظاهرا وزارت ورزش برای تسریع بحث واگذاری و نزدیک شدن نقطه نظرات مجلس با سازمان بورس، نامه ای را به ریاست مجلس ارسال کرده است.

داورزنی با اعلام این اخبر گفت: نامه ای از سوی وزارت ورزش و اقتصاد دارایی به ریاست مجلس فرستادیم. باید در مصوبه مجلس اصلاحاتی صورت بگیرد تا از طریق مزایده یا مذاکره کار دو باشگاه انجام شود. معاونت حقوقی به دنبال این است این پیشنهاد با همکاری اصل ۴۴ این موضوع به نتیجه برسد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
آخرین اخبار