تعداد بازدید : 25893
کد خبر:۹۱۸۴۹۹
کد خبر:۹۱۸۴۹۹
55511 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ | ۱۳۹۸/۰۵/۲۷
18 August 2019
ته چین؛

روش پخت بره کامل در طبیعت

بره معمولاً به صورت شکم‌پر و برای ارائه در مراسم‌های خاص تهیه می‌شود اما شیوه قدیمی‌تر و سالم‌تر، پخت بدون پر کردن شکم بر روی آتش است. اکنون راهنمای پخت بره بر روی هیزم به شکل طبیعی و بدون شکم پر کردن و همچنین دورچین خوش طعم آن را در تابناک می‌بینید و فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۷
عالیه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۵
کسی را اصفهان میشناسید بتونه واسه مراسم آماده کنه؟
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.