تعداد بازدید : 25898
کد خبر:۹۱۸۴۹۹
کد خبر:۹۱۸۴۹۹
55624 بازدید
نظرات: ۲
ته چین؛

روش پخت بره کامل در طبیعت

بره معمولاً به صورت شکم‌پر و برای ارائه در مراسم‌های خاص تهیه می‌شود اما شیوه قدیمی‌تر و سالم‌تر، پخت بدون پر کردن شکم بر روی آتش است. اکنون راهنمای پخت بره بر روی هیزم به شکل طبیعی و بدون شکم پر کردن و همچنین دورچین خوش طعم آن را در تابناک می‌بینید و فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۸
عالیه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۷
کسی را اصفهان میشناسید بتونه واسه مراسم آماده کنه؟
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟