صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اجاره بهای مسکن کاهش می‌یابد

افزایش تسهیلات ساخت مسکن از 15 میلیون تومان به 25 میلیون تومان در سالجاری منجر به کاهش قیمت ملک درسطح کشورمی شود، ضمن اینکه با رونق مسکن مهرملکی روند ساخت و تولید مسکن افزایش می یابد.
کد خبر: ۹۱۸۳۷
| |
13315 بازدید

رئیس اتحادیه املاک از کاهش 10 تا 20 درصدی قیمت اجاره بهای مسکن به تبع کاهش قیمت ملک در کشور تا پایان سالجاری خبر داد.

مصطفی قلی خسروی در گفتگو با مهر گفت: افزایش تسهیلات ساخت مسکن از 15 میلیون تومان به 25 میلیون تومان در سالجاری منجر به کاهش قیمت ملک درسطح کشورمی شود، ضمن اینکه با رونق مسکن مهرملکی روند ساخت و تولید مسکن افزایش می یابد.

وی با اشاره به افزایش ساخت مسکن در قالب مسکن مهرملکی در شهرها، بیان کرد: در گذشته مالک یک ساختمان با شراکت یک بساز و بفروش نسبت به ساخت واحدهای مسکونی اقدام می کرد، در حالی که در قالب طرح مسکن مهربه افراد و یا بستگان مالک که تمایل به مشارکت در ساخت دارند درصورت عدم دریافت تسهیلات متناسب با ساخت ملک وام 10 تا 25 میلیون تومانی ساخت از سوی دولت پرداخت می شود که این امر روند ساخت و ساز بهینه در کشور را تسهیل می نماید.

رئیس اتحادیه املاک اعلام کرد: در سالجاری با توجه به افزایش تسهیلات 25 میلیون تومانی ساخت و نیز قرض‌الحسنه ‌شدن تسهیلات مسکن مهرپیش بینی می شود 10 تا 20 درصد قیمت مسکن در سطح کشور کاهش یابد.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه قیمت اجاره بهای مسکن تابع قیمت ملک است، لذا پیش بینی می شود تا پایان سالجاری به صورت تدریجی 10 تا 20 درصد قیمت اجاره بها کاهش یابد، به نحویکه در هر ماه 2 تا 3 درصد قیمتها کاهش خواهد یافت.

قلی خسروی کاهش قیمت مسکن را خواسته نهایی دولت خواند و افزود: در شرایط کنونی دولت خواهان آن است که ملک را از سرمایه خارج و تبدیل به کالا کند.   

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
خواهشا واقعيات را منعكس نماييد بنده در محدوده بلوار فردوس حدود15روز است كه دنبال واحدي براي رهن ميگردم با بودجه 25 ميليوني هنوز واحدي پيدا نكرده ام .لطفا مهمل بافي اين آقايان را منعكس نفرماييد آقا!
mehran
|
NETHERLANDS
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
بزک نمیر بهار میاد(تقدیم به خودم که اجاره نشین هستم)
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
دروغ 13 بدره تابناک جان؟
آرش
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
با سلام ، متاسفانه رئيس اتحاديه املاك چجوري و براساس چه استدلالي اين حرف زده خدا ميدونه بر هر فرد بيسوادي مشخص است كه اگر تسهيلات بالاتر رود قيمت بالاتر مي رود نه پايينتر ، حداقل در ايران اينجوريه
آرش
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
پس چرا ما که در بازار هستیم این تغییرات را احساس نمی کنیم؟ مشاور املاک
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
سال گذشته هم ایشان (رئیس اتحادیه املاک) همین موضوع را فرمودند یعنی از اسفند 87 تا فرورودین 88 در چند مصاحبه گفته بودند قیمت اجاره بهادر سال جدید کاهش میابد. ولی به بنگاههای املاک که مراجعه میکنی دقیقاً نظر مخالف دارند!!!!!!!!!!!!! شاید منظور ایشان املاک کره دیگریست...
ش
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
ديروز قيمت اجاره 115 متر آپارتمان قديمي را در كوچه هاي ميدان هفت تير (براي سكونت) به بنده 10 ميليون وديعه 750 اجاره گفتند! آقاي قلي خسروي در پشت ميزشان نشسته خبر از حال مستاجرين ندارد.
akrami
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
شیری که خوردی حلالت . مرگ بر دلال هائی که به دنبال گران کردن مسکن هستند . آنهائی که مسکن دارند خوش به حالشان ولی کسانی که مسکن ندارند از خبرهای خوب خوشحال می شوند . یکی از همین بساز و بفروش ها که قبلا کارمن بوده می گفت ما قبلا یک میلیون می گذاشتیم هفت میلیون می بردیم حالا هر یک میلیون ،چهار میلیون می بر یم بازهم خوب است ولی یک عده به سود های بادآورده عادت کردند .
نگذارید یک عده ئفرصت طلب و دلال هر روز و هفته خانه بخرند و بفروشند و از حالت بورس و دلال بازی مسکن را بیرون بیاورید . واقعا هر کس به اندازه توات و بودجه خود بتواند یک مسکن تهیه کند . شما که بی طرف هستید و دلال نیستید از این طرح حمایت کنید و نگذارید مردم بی خانه و مسکن اینقر مشکلات را تحمل کنند . خدا خیرتان بدهد.
پائيز
|
KUWAIT
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
بالا بودنقيمت مسكن دست خود دولت است پدست خود دولت هم است كه قيمت مسكن را پائين بياورد اين هم كه مشكلي نيست اگر فقط يك مقدار رحم در دل مسؤولين باشد و مصالح را سود جويان در كشورهاي خليج وغيره نفروشند قيمت مسكن كاهش كي كند
naser saremi
|
CANADA
|
۱۷:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
این دوست ما کار شناس اظهارات خوش خیال پردازانه است ، چند ماه پیش هم ایشان فرمودند الان هنگام خرید مسکن است . اجاره بها هیچ ربطی‌ به قیمت ملک ندارد ، موضوع عرضه و تقاضا برای اجاره هست .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟