احتمال سفر شیخ زکزاکی به ترکیه، مالزی یا اندونزی

کد خبر: ۹۱۸۳۲۱
| |
5391 بازدید
طبق گزارش یک رسانه نیجریه‌ای، سخنگوی جنبش اسلامی نیجریه اعلام کرد، در صورت بازگشت «شیخ زکزاکی» به کشورش، احتمال انتخاب ترکیه، مالزی یا اندونزی برای درمان وجود دارد.

به گزارش فارس، بنا بر خبری که یک رسانه نیجریه‌ای به نقل از سخنگوی جنبش اسلامی نیجریه منتشر کرده، احتمال اعزام «شیخ ابراهیم زکزاکی» رهبر این جنبش به یک کشور اسلامی به منظور درمان وجود دارد.

بنا بر گزارش «پی‌ام‌نیوز نیجریه» (Pmnewsnigeria) «ابراهیم موسی» سخنگوی جنبش اسلامی نیجریه ضمن تایید خبر پایان حضور شیخ زکزاکی در هند و بازگشت او به نیجریه، از احتمال اعزام او به یک کشور جدید به منظور درمان صحبت کرده است.

به گفته موسی، دولت نیجریه و مقام‌های بیمارستان «مدانتا» در هند علیرغم موافقت اولیه با درخواست‌های شیخ زکزاکی، اجازه ندادند که پزشکان او در روند درمان حضور داشته باشند.

سخنگوی جنبش اسلامی نیجریه تصریح کرد: «انتظار داریم که شیخ (زکزاکی) روز جمعه در نیجریه باشد. شیخ تاکید دارد پزشکانی که قبلا او را معاینه کردند باید در درمان او حاضر باشند. آن‌ها (دولت نیجریه و مقام‌های بیارستان هند) در ابتدا با این موضوع موافقت کرده بودند، اما بعدا این موضوع را رد کردند در نتیجه شیخ گفت که بهتر است (به نیجریه) برگردد».

وی افزود: «اگر شیخ برگردد، ما جستجو برای یک کشور جایگزین (به منظور درمان) را آغاز می‌کنیم. همانطور که شیخ گفت، ما مالزی، ترکیه یا اندونزی را انتخاب خواهیم کرد».

پیش از این جنبش اسلامی نیجریه درباره چرایی توقف درمان شیخ زکزاکی در هند و بازگشت او بیانیه صادر کرده بود؛ بیانیه‌ای که در آن به شدت از مواضع دولت نیجریه انتقاد شده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت