صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خليلي: در ديدار با سايپا طلسم شديم

از 3 قدمي دروازه نتوانستم گل بزنم و توپ‌هايم يا به تير دروازه‌ مي‌خورد يا به مدافع سايپا يا به اوت مي‌رفت. اتفاق‌هاي عجيب و غريبي براي تيم ما رخ داد. اميدوارم اين بدشانسي‌ها در جام حذفي ادامه نداشته باشد.
کد خبر: ۹۱۸۲۴
| |
1760 بازدید

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس از ديدار با سايپا به عنوان يك روز ناخوشايند با اتفاق‌هاي عجيب و غريب ياد كرد.

به گزارش فارس، محسن خليلي پس از شكست 2 بر صفر برابر سايپا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي خوبي برگزار شد و مي‌توانستيم برنده شويم، فرصت‌هاي طلايي زيادي را از دست داديم و انگار طلسم شده بوديم. به ندرت چنين روزي براي من اتفاق مي‌افتد كه چندين فرصت عالي گلزني را از دست بدهم.

وي ادامه داد: از 3 قدمي دروازه نتوانستم گل بزنم و توپ‌هايم يا به تير دروازه‌ مي‌خورد يا به مدافع سايپا يا به اوت مي‌رفت. اتفاق‌هاي عجيب و غريبي براي تيم ما رخ داد. اميدوارم اين بدشانسي‌ها در جام حذفي ادامه نداشته باشد.

مهاجم پرسپوليس در مورد پنالتي كه از دست داد گفت: هواداران و بازيكنان تيم بايد حلالم كنند و در ديدار‌هاي آينده جبران خواهم كرد

وي افزود: فوتبال همين است و برد و باخت دارد. در 7 ديدار متوالي برنده شده بوديم اما نبايد انتظار داشت كه در آخر فصل در تمامي ديدارها برنده شويم.

خليلي در مورد بي‌احترامي طرفداران به ابراهيم ميرزاپور گفت: تماشاگران بايد بر روي سكوها آرامش بيشتري داشته باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار