پیامک‌هاى کلاهبرداری در کمین اطلاعات بانکى

کد خبر: ۹۱۷۹۴۴
| |
4488 بازدید

رئیس پلیس فتا استان قم در هشدارى به مردم از ارسال پیامک‌هاى انبوهى خبر داد که در روزهاى اخیر منجر به سرقت اطلاعات و خالى شدن حساب بانکى برخی شهروندان شده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس از قم، علی موالی اظهار کرد: اخیراً پیامک‌‌هایى با موضوعات مختلف نظیر دریافت بن کالا و شرکت در قرعه‌کشى براى شهروندان ارسال شده‌ است که در ادامه فرد را به صفحات فیشینگ هدایت و در نهایت مجرمان سایبرى با دریافت اطلاعات حساب بانکى و سایر اطلاعات محرمانه نظیر رمز دوم، تاریخ اعتبارسنجى و تاریخ انقضا کارت بانکى، نسبت به برداشت غیرمجاز از حساب وی اقدام کرده اند.

وى افزود: در این شگرد کلاهبردارانه که حاوى صفحه پرداخت جعلى (فیشینگ) است از فرد دریافت کننده پیامک، خواسته شده با کلیک بر روى لینک پیشنهادی، اطلاعات کارت بانکى خود به همراه رمزدوم را وارد کرده و از این طریق با دستیابى مجرمان سایبرى به اطلاعات ارزشمند و حساس، از موجودى حساب قربانیان برداشت و یا حساب آن ها را به عنوان حساب واسط مورد سوء استفاده قرار دهند.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان قم از شهروندان خواست، یک کارت بانکى جداگانه را براى خریدهاى اینترنتى اختصاص داده که موجودى زیادى نداشته و ترجیحاً از حساب بانکى اصلى و حقوقى خود براى خریدهاى اینترنتى استفاده نکنند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت