نفتکش توقیف‌شده ایران سیگنال تغییرمقصد ارسال کرد

کد خبر: ۹۱۷۷۰۳
| |
12908 بازدید

یک موسسه رهگیری خطوط کشتیرانی ساعتی پیش از ارسال ناگهانی سیگنال تغییر مقصد نفتکش توقیف شده ایران در جبل الطارق خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، موسسه رهگیری خطوط کشتیرانی تنکر تراکرز ساعتی پیش از ارسال سیگنال تغییر مقصد نفتکش توقیف شده ایرانی به سمت مراکش خبر داد.

این موسسه در خبری فوری اعلام کرده است که نفتکش گریس ۱ که حدود ۵ هفته است توسط نیروی دریایی انگلیس در آب های جبل الطارق توقیف شده است، سیگنال تغییر مقصد به سمت مراکش ارسال کرده است.

گفتنی است در یک توئیت دیگر تنکر تراکرز اعلام کرده که شاید این اقدام یک شوخی از سوی خدمه باشد.اما با توجه به شرایطی که خدمه کشتی در این نفتکش حبس شده اند، بعید به نظر می رسد این مسئله جنبه شوخی داشته باشد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار