میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هشدار هنیه به صهیونیستها درباره وارد کردن گزندی به مسجد الاقصی

رئیس دفتر سیاسی حماس به رژیم صهیونیستی درباره هر اقدامی که گزندی به مسجد الاقصی وارد کند یا هویت اسلامی آنرا تغییر دهد، هشدار داد.
کد خبر: ۹۱۷۴۲۲
| |
1928 بازدید

رئیس دفتر سیاسی حماس به رژیم صهیونیستی درباره هر اقدامی که گزندی به مسجد الاقصی وارد کند یا هویت اسلامی آنرا تغییر دهد، هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس به رژیم صهیونیستی درباره هر اقدامی که گزندی به مسجد الاقصی وارد کند یا هویت اسلامی آنرا تغییر دهد، هشدار داد.

وی اعلام کرد: آنچه در مسجد الاقصی می گذرد به مثابه عیان شدن ماهیت بُعد دینی جنگ با اسرائیل است.

هنیه بر ضرورت دست برداشتن از تلاش های سازشکارانه و توقف همکاری امنیتی با رژیم صهیونیستی و روی آوردن به مقاومت تاکید کرد. 

رئیس دفتر سیاسی حماس از امت عربی و ملت فلسطین خواست که به مسئولیت تاریخی خود در قبال آنچه در بیت المقدس و مسجد الاقصی می گذرد، عمل کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات