میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
ترامپ:

فدرال‌ رزرو به اقتصاد آمریکا دستبند زده است

کد خبر: ۹۱۷۱۸۳
| |
3850 بازدید

رییس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ از فدرال‌رزرو خواست نرخ بهره را ۱ درصد کامل کاهش دهد و گفت سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا به اقتصاد این کشور دستبند زده است.  

به گزارش مهر به نقل از رویترز، رییس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ از فدرال‌رزرو خواست نرخ بهره را ۱ درصد کامل کاهش دهد و گفت سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا به اقتصاد این کشور دستبند زده است.  

ترامپ در مصاحبه با خبرنگاران حاضر در کاخ سفید گفت که قوی بودن نرخ دلار به تولید آمریکا آسیب می‌زند و بانک مرکزی آمریکا، علی‌رغم کاهش نرخ بهره خود در ماه گذشته، که برای اولین بار از ۲۰۰۸ تا کنون انجام شد، باید نرخ بهره را بیشتر کاهش دهد.

کاهش ۱ درصد کامل از نرخ بهره، اقدامی شدیدتر از ۳ بار کاهش ۰.۷۵ درصدی آن، که سرمایه‌گذاران انتظار دارند از حالا تا ژانویه انجام شود، خواهد بود.  

کاهش یکباره یک درصد کامل از نرخ بهره، اقدامی بسیار شدید محسوب می‌شود و یک شوک شدید اقتصادی به همراه خواهد داشت. این در حالی است که فدرال‌رزرو ترجیح می‌دهد در گام‌های ۰.۲۵ درصدی نرخ بهره خود را تغییر دهد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت