پسر اسطوره بارسلونا در رئال مادريد
او سابقه مربيگري در بارسلونا را نيز دارد و در سال 2006 و همزمان با فعاليت فرانك ريكارد در بارسا حضور داشت. همبازي يوهان كرايف در جامهاي جهاني 1974 و 78 هماكنون نيز دستيار ريكارد در باشگاه گالاتاسراي تركيه است.
کد خبر: ۹۱۷۱۰
| | 3409 بازدید
فرزند يکی از بازيكنان اسطورهاي بارسلونا به رئال مادريد ميپيوندد.
به گزارش ايسنا، جان راميرس نيسكنس فرزند يوهان نيسكنس بازيكن بزرگ تيم ملي هلند در دهه 70 به جوانان باشگاه رئال مادريد مي پيوندد.
به نوشته ماركا، اين بازيكن جوان با پشت كردن به بارسلونا، باشگاه محبوب پدرش راهي جمع قوهاي سفيد ميشود. نيسكنس پدر در فاصله سالهای 1974 تا 1979 براي آبی- اناری ها توپ ميزد.
او سابقه مربيگري در بارسلونا را نيز دارد و در سال 2006 و همزمان با فعاليت فرانك ريكارد در بارسا حضور داشت. همبازی يوهان كرايف در جامهاي جهاني 1974 و 78 هماكنون نيز دستيار ريكارد در باشگاه گالاتاسراي تركيه است.
شيوه بازی پسر او كه تاكنون در باشگاه كاتالانی "دان" بازي ميكرد، شباهتهای فراواني به پدرش دارد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


