صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شيوع زيرميزي در بيمارستان‌هاي دولتي

در تهران به دليل وجود بيمارستان‌هاي خصوصي و اينكه تعرفه پزشكي مناسبي دارند پديده زيرميزي كمتر است اما در شهرستان‌ها خدمات پزشكي در بيمارستان‌هاي دولتي داده مي‌شود اما بعضا پولي هم اضافه دريافت مي‌كنند.
کد خبر: ۹۱۶۸۴
| |
7819 بازدید

معاون سلامت وزارت بهداشت اعلام كرد كه پديده زيرميزي در ميان پزشكان شاغل در بيمارستان‌هاي دولتي شهرستان‌هاي كشور بيش از تهران است.

حسن امامي‌رضوي در گفت‌وگو با ايلنا، افزود: در تهران به دليل وجود بيمارستان‌هاي خصوصي و اينكه تعرفه پزشكي مناسبي دارند پديده زيرميزي كمتر است اما در شهرستان‌ها خدمات پزشكي در بيمارستان‌هاي دولتي داده مي‌شود اما بعضا پولي هم اضافه دريافت مي‌كنند.

وي با بيان اينكه زيرميزي بيشتر در ميان گروه‌هاي جراحي و حوزه مداخلات درماني ديده مي‌شود، ادامه داد: اعضاي جامعه پزشكي خدمات‌رسان مردم هستند و قائل به اين هستيم كه پزشكي يك حرفه است و به عنوان شغل به آن نگاه نبايد شود نه اينكه پزشكان نياز مالي ندارند بلكه بايد اولويت كاري‌شان حفظ سلامت مردم باشد.

امامي‌رضوي تصريح كرد: اگر افرادي باشند كه در همين كسوت پزشكي از امكانات رفاهي قابل توجهي برخوردار باشند مشكلي وجود ندارد اما اگر بخواهند آن را با پزشكي پيوند بزنند، ايراد دارد.

معاون سلامت وزارت بهداشت در پاسخ به اين سئوال كه آيا واقعي نبودن تعرفه‌ها باعث افزايش زيرميزي ميان پزشكان شده است، گفت:‌ درست است كه تعرفه خدمات واقعي نيست اما ممكن است زماني به نيازها توجه شود و زماني به توان كسب درآمد. اگر يك پزشك رويكردش اين باشد كه به سلامت بيمارانش توجه كند به دنبال واقعي بودن يا نبودن تعرفه‌ها نمي‌رود. كمااينكه پزشكاني هم بوده‌اند كه به دليل توان مالي پائين‌ بيماران حتي هزينه درمان را خود تقبل كرده‌اند.

وي افزود: ارزش خدمات مرز دارد و بايد ديد كه ارزش خدمت به ازاي هر خدمت چقدر است. تفاوت يك رشته پزشكي با پرستاري متفاوت است و ارزش خدمت را بايد با قيمت تمام شده آن سنجيد. اما بحث كشش‌پذيري نيز در بازار مطرح است ممكن است به علت تخصص ويژه و تعداد كم نيروهاي درماني مجبور باشيم خدمتي را گرانتر ارائه دهيم و مردم هم مجبور به پرداخت آن شوند. اما اينكه برخي از پزشكان خارج از نرخ تعرفه‌ها از بيماران دريافت اضافه داشته باشند برخلاف اخلاق پزشكي است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
نصرت الله كيا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۴
اگه مردين اول تكليف دكترهاي تاجر رو مشخص كنين بعد دنبال كارمند بدبخت برين . پول عملها سر به فلك كشيده اقايون يك فكر بكننين . سوگند نامه رفته واسه خودش همه يادشون رفته به چي سوگند خوردن .فقط به فكر مسافرت و ماشين و......هستند . بابا اخرتي هم هست
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۴
عزيزم برو بيمارستانها يه سر بزن ببين چه خبره تا زيرميزي ندي عمل بي عمل اخلاق پزشكي متاسفانه تقريبا از بين رفته
اين حرفا در مقابل ما كه 6 ميليون زيرميزي واسه عمل داديم خنده داره اونم تهران اونم تو بيمارستان يه ارگان نظامي
ناشناس
|
-
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۴
روميزي دلبندم نه زير ميزي زيرميزي براي گذشته بود كه يه سري ادم يكذره ترس تو وجودشون بود كه نكنه كسي ببينه ولي الان شده روميزي دليندم ديگر كسي ترسي از چيز يا كسي نداره كه از زير ميز بگيره واي برما با اين گرانيها و زيرميزيها و روميزيها
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۴
پس بد نیست سری هم به اداره ثبت املاک و یا شهرداریها بزنید.
...
|
-
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۴
زیر میزی نام محترمانه ی رشوه است، مثل اختلاس که نام محترمانه ی دزدی بود.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۴
اتفاقا درتهران هم اين پديده زشت بسيار رايج است واكثر پزشكان مبالغي را جدا ازهزينه هاي اعلام شده توسط بيمارستانهاودرمطب هاي شخصي خود ازبيماران اخذ مي نمايند وجاي تعجب دارد اگر مسئولين از وجود چنين آفت مشهودي اظهار بي اطلاعي كنند!
احمد فوق تخصص در یکی از رشته های جراحی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۴
جناب دکتر حق العمل های پزشکان تمام وقت با تعرفه های دولتی با تاخیر 11 ماهه در دانسگاههای شهرستانها پرداخت میشود با این وجود شیوع این پدیده در شهرستانها ناچیز است حد اقل تعرفه های دولتی اگر به موقع پرداخت شود جلوی شیوع این امر گرفته میشود
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۴
درمان را آزاد کنید بهتر است.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۴
متاسفانه اغلب رشته تحصيلي از حق داشتن دفتر كه پزشكان به صورت مطب استفاده مي كنند محروم هستند و ناچار هستند يا به صورت كارمند در ادارات دولتي و يا شركت هاي خصوصي كار كنند. در صورتيكه شايد بيش از 90 درصد پزشكان كشور كارمند دولت هستند و در وقت اداري به تدريس در دانشگاه ها و يا طبابت در بيمارستان هاي دولتي هستند و بعد از ظهر در مطب مشغول به كار مي شوند. عرف هم اين كار را اصلا ناپسند نمي داند.
اگر مراكز درماني دولتي تمامي نياز هاي درماني مردم را برطرف مي كردند نيازي به بيمارستان هاي خصوصي نمي ماند
آيا سازمان هاي ديگر هم دفاتر خصوصي تشكيل دهند و بخشي از كار خود را بصورت آزاد انجام دهند مافيا و خائن مي شوند.
يكي از بستگان نزديك سال پيش دچار عارضه ريوي شد و به صورت اظراري در شهر اهواز عمل جراحي شد . پزشك علاوه بر حق الزحمه اي كه بيمارستان تحت پوشش بيمه پرداخت مي كرد مبلغ 200000 هزار تومان را درخواست كرد كه در مطب به ايشان پرداخت شود.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۴
قابل توجه معاون محترم :
در تهران هم این گونه زیر میزی ها اخیرا خیلی رشد داشته است خصوصا در بیمارستانهای تامین اجتماعی مثل بیمارستان ....
در بیمارستان ...اکثر جراحان خصوصا جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات برای عمل خود حداقل دو میلیون تومان پول جداگانه می خواهند که جای تاسف دارد و باید با این قبیل متخصصین که اخلاق پزشکی را زیر پا می گذارند برخورد جدی شود .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟