آخرین اخبار از انفجار مرگبار امروز در روسیه

کد خبر: ۹۱۶۸۰۳
| |
10416 بازدید
آخرین اخبار از انفجار مرگبار امروز در روسیه
مقام‌های روسیه اعلام کردند در پی انفجار مرگبار امروز در شمال غرب این کشور، فعالیت‌های کشتی‌رانی در بخشی از دریای سفید فعلا به حالت تعلیق درآمده است.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، خبرگزاری «اینترفکس» روز پنج‌شنبه به نقل از مقام‌های بندر «آرخانگلسک» نوشت در پی انفجار امروز در نزدیکی این بندر، کشتی‌رانی در بخشی از دریای سفید به مدت یک ماه ممنوع خواهد بود.

بر اساس این گزارش، مقام‌های روسی اعلام کرده‌اند که دستکم تا یک ماه آینده کشتی‌ها امکان تردد از منطقه موسوم به «خلیج دوینا» را نخواهند داشت.

ساعاتی پیش رسانه‌های روس اعلام کردند در یک پایگاه نظامی واقع در ۳۰ کیلومتری منطقه «سورودنیسک» انفجار مهیبی رخ داده است. در این حادثه دستکم دو نفر کشته و ۱۵ تن زخمی شده‌اند.

بنا بر اعلام وزارت دفاع روسیه، این انفجار در جریان آزمایش یک سیستم پیشرانه موشکی رخ داده است. در پی این حادثه، خبرگزاری «تاس» گزارش داد که میزان تشعشعات رادیواکتیو برای مدت کوتاهی افزایش یافته، اما این میزان اکنون به حالت عادی بازگشته است.

در حال حاضر نیرو‌های امدادی به محل حادثه اعزام شده‌اند و گفته می‌شود که برخی مناطق اطراف محل انفجار نیز تخلیه شده است.

سه روز پیش نیز انفجاری در یک زاغه مهمات واقع در سیبری رخ داد که آن حادثه نیز حداقل هشت مجروح بر جای گذاشت.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت