ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

خودکشی تمام اعضای یک خانواده در یزد

کد خبر: ۹۱۴۶۳۰
| |
21182 بازدید
چهارعضو یک خانواده غیربومی ساکن در یزد با مصرف قرص برنج و تزریق زیاد انسولین دست به خودکشی زدند.

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، روز‌های پایانی هفته قبل در یک واقعه شوکه کننده در یزد رخ داد. چهار عضو یک خانواده به صورت گروهی دست به خودکشی زدند.

بنابر اخبار غیررسمی، مادر این خانواده غیربومی، اما ساکن یزد با تزریق زیاد انسولین به خود، خودکشی میکند. سه فرزند این خانواده شامل دو دختر و یک پسر بعد از اطلاع به اورژانس، در یک اقدام عجیب و قبل از رسیدن نیرو‌های امدادی با مصرف قرص برنج دست به خودکشی می‌زنند.

وقتی نیرو‌های امدادی به محل زندگی این افراد می‌رسند متوجه خودکشی شده و بعد از تلاش، موفق می‌شوند پسر این خانواده را نجات دهند.

به دلیل وضعیت نامناسب تنها بازمانده این حادثه، انگیزه و دلایل این خودکشی گروهی مشخص نیست و تلاش کاراگاهان برای ریشه یابی حادثه همچنان ادامه دارد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار