ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

طلا تا پایان سال آینده ۱۵۰۰ دلاری می شود

کد خبر: ۹۱۳۷۵۶
| |
3826 بازدید

بانک هلندی ای بی ان امرو در تازه ترین گزارش خود پیش بینی کرده است که قیمت هر اونس طلا تا پایان سال آینده به ۱۵۰۰ دلار خواهد رسید.

به گزارش «کالاخبر» به نقل از کیتکو نیوز، قیمت طلا طی هفته های اخیر یک رالی صعودی را پشت سر گذاشته و تا ۱۴۴۰ دلار در هر اونس افزایش یافت که بالاترین رکورد در ۶ سال اخیر به شمار می رود.

بر اساس این گزارش جورجت بوئل تحلیلگر ارشد این بانک تاکید کرد: تصور می کنیم قیمت طلا خیلی سریع با رشد روبرو شده و در کوتاه مدت هر گونه کاهش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا می تواند یک عامل مهم و مثبت دیگر برای افزایش قیمت طلا باشد.

قیمت طلا از ابتدای ژوئن تاکنون از ۱۳۰۵ تا ۱۴۴۰ دلار افزایش یافته است. کاهش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا و اتخاذ سیاست های انبساطی پولی از سوی سایر بانک های مرکزی جهان می تواند موجب جذاب تر شدن طلا شود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟