میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عالیشاه با پرسپولیس به توافق نرسید و رفتنی شد

کد خبر: ۹۱۳۷۳۰
| |
5573 بازدید

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس جلسه بی‌نتیجه‌ای با مدیریت این باشگاه داشت تا گزینه جدید جدایی از جمع قرمزها باشد.

به گزارش تابناک ورزشی، امید عالیشاه که به همراه مدیربرنامه‌های خود جهت روشن شدن قرارداد مالی‌اش به باشگاه پرسپولیس مراجعه کرده بود در این مورد با ایرج عرب به توافق نهایی نرسید.

طرفین در خصوص مسائل مالی نظرات یکدیگر را شنیدند و قرار شد تا روز یکشنبه دیدگاه نهایی خود را مطرح و تصمیم‌گیری کنند. احتمال اینکه عالیشاه در صورت برآورده نشدن خواسته‌های مالی‌اش از پرسپولیس جدا شود، وجود دارد. او مدعای است مشتریانی از لیگ های خارجی به خصوص کره جنوبی دارد اما هنوز هیچ دعوتنامه ای برای او بدست باشگاه نرسیده و صحت و سقم این ادعا مشخص نیست.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت