بازدید 15455
۹

شغلی پردرآمد در زندان برای محکومان به اعدام!

کد خبر: ۹۱۳۶۲۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۹ 24 July 2019

یکی از روش‌های جدید کلاهبرداری که در سال‌های اخیر به عده زیادی از مردم ضرر و زیان میلیونی وارد کرده است پدیده «کلاه زنی» است. در این شگرد مجرمانه کلاهبرداران به بهانه برنده شدن در مسابقه‌های رادیویی و تلویزیونی یا اهدای جوایز اپراتور‌های تلفن همراه، با افراد تماس گرفته و خبر از برنده شدن جوایز میلیونی به آن‌ها می‌دهند. سپس آن‌ها را پای دستگاه عابربانک کشانده و با ترفندی خاص نه تنها پولی برایشان واریز نمی‌شود بلکه تمام موجودی حساب‌شان را نیز خالی می‌کنند.

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه ایران، یک طرف ماجرای کلاه زنی، مالباختگان ساده لوح، زود باور یا طماعی هستند که به‌خاطر به‌دست آوردن مبلغی بادآورده تمام یا بخش زیادی از سرمایه خود را از دست می‌دهند و یک سوی دیگر نیز کلاهبرداران خوشفکری هستند که با ابتکار روش‌های جالب هربار به شیوه‌ای نوین جیب افراد را خالی می‌کنند. جالب‌تر آنکه بیش از ۹۰ درصد این کلاهبرداران زندانیان محکوم به مرگی هستند که به سبب ارتکاب جرایم مختلفی از جمله قتل و تجاوز در زندان به سر می‌برند.

یکی از این زندانیان درباره شگرد کلاه زنی در زندان می‌گوید: با استفاده از سیم کارت‌های فعالی که اغلب متعلق به معتادان و اتباع بیگانه است و براحتی می‌توان آن‌ها را در سطح شهر از دکه‌های روزنامه فروشی یا اماکن دیگر به مبلغ ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان خرید در زندان کلاه زنی می‌کنند. این سیم‌کارت‌ها به سادگی وارد زندان می‌شود و بین ۱۰ تا ۶۰ میلیون تومان به زندانیان متقاضی فروخته می‌شود. خریداران هم با این سیم‌کارت‌ها با طعمه‌هایشان تماس گرفته و با این شگرد که شما برنده شده اید، روزی ۲۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان حساب مردم را خالی می‌کنند. البته کلاه زنان بعد از چند تماس، سیم‌کارت را دور می‌اندازند.

هرکدام از این زندانی‌ها نیز یک نفر را در بیرون از زندان دارند که به «پولشو» معروف هستند و پول‌هایی که از حساب طعمه‌ها خالی می‌شود را به حساب دیگری که متعلق به فرد زندانی است منتقل می‌کنند. البته در اغلب مواقع این کار با خرید سکه، طلا، دلار یا اجناس دیگر صورت می‌گیرد و بعد از آن هم با فروش اجناس خریداری شده، سهم خود را برداشته و بقیه را به حساب زندانی یا خانواده وی واریز می‌کنند.

نکته جالب‌تر اینکه زندانی‌هایی که کلاه زنی می‌کنند، افراد قدرتمندی در زندان هستند. آن‌ها گاهی خرج زندانی‌های بی‌پول را می‌دهند، برای سلول‌هایشان وسایل رفاهی و تفریحی می‌خرند و حتی از این پول گاه برای آزاد کردن زندانیان محکوم به دیه استفاده می‌کنند.

این زندانی به بیان خاطره‌ای از هم سلولی‌هایش می‌پردازد و ادعا می‌کند: یکی از زندانی‌ها حساب زن میانسالی را با همین روش کلاه زنی خالی کرد و ۱۴ میلیون تومان از موجودی‌اش را برداشت کرد. زن درمانده که یک ساعت بعد متوجه ماجرا شده بود به همان شماره تلفنی که با او تماس گرفته بودند زنگ زد و در حالی که اشک می‌ریخت گفت که این پول را برای جهیزیه دخترم کنار گذاشته بودم. آنقدر گریه و التماس کرد که دلمان برایش سوخت و ۶ میلیون تومان هم روی پول خودش گذاشتیم و ۲۰ میلیون تومان به حسابش واریز کردیم.

وی در ادامه خاطره دیگری از کلاهبرداری داخل زندان را بیان کرد و گفت: یکی از این «کلاه زن»‌ها با یک رستوران معروف در تهران تماس گرفت و در حالی که خودش را سرهنگ... از پلیس تهران بزرگ معرفی می‌کرد به صاحب رستوران گفت: می‌خواهد برای دو ماه با آن رستوران قرارداد ببندد تا ناهار هر روز کارکنان مجموعه را تأمین کند. سپس از وی خواست پای دستگاه عابربانک برود تا او برایش ۴۰ میلیون تومان به‌عنوان پیش پرداخت واریز کند، اما با این شیوه کل موجودی حساب صاحب رستوران را خالی کرد. مرد میانسال نیز وقتی متوجه ماجرا شد شکایت کرد و جالب‌تر اینکه سرهنگ مورد نظر که از همه جا بی‌خبر بود وقتی با شکایت صاحب رستوران رو به رو شد به پیگیری ماجرا پرداخت، اما بعد مشخص شد از داخل زندان این کلاهبرداری رخ داده و پرونده بی‌نتیجه رها شد.

نگاهی به پرونده کلاهبرداری‌های مشابه نشان می‌دهد بیشتر این جرایم از داخل زندان‌های کشور هدایت می‌شود و اغلب افراد سالمند طعمه‌های اصلی این افراد هستند. هرچند هم شگرد‌ها شناسایی شده و هم عاملان این جرم مشخص هستند، اما با وجود هشدار‌های هرروزه پلیس همچنان شاهد گرفتار شدن مردم در دام این افراد و ادامه دادن مجرمان به حرفه پر درآمد خود در زندان هستیم.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۹
شما اگر از وزارت ارتباطات بخواهید با اخلال و قطع سیگنال موبایل در داخل زندانهای کشور جلوی چنین جرایمی را میتوانند بگیرند
" بین ۱۰ تا ۶۰ میلیون تومان به زندانیان متقاضی فروخته می‌شود "

با حضور صدها مامور دولت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چنینی چیزی ممکنه ؟
اون سرباز يا درجه دار پليس است كه سيم كارت را به داخل زندان برده و ميفروشد.جلوي او را بگيريد قضيه حله!
اعدامی ها ک
اجزای بدنشان را قبل از اعدام بفروشند و به نزدیکان خود یا فقرا کمک مالی کنند بهتر است.
با سلام
من هم متاسفانه جزو همین مالباختگانم البته تلفنی که به من شد تقریبا یه نیم ساعت وقت گذاشت و النهایه مبلغ ۳.۵ از حساب بنده خالی شد. آنهم با وعده سفر به کربلا.....اما نکته مهم تغییر در شیوه برداشت و یا انتقال از حساب است...شگرد این ها که باعث گول زدن من شد قراردادن صفر اول شماره حساب است...خب بانک ها میتونن اقدامات امنیتی برای مقابله داشته باشند.
نکته دیگر امنیت این ها در زندان است بنده ایده هایی برای مقابله دارم
اگر ضمانت اجرا بدهید در خدمتم.
چه جالب!
طرف توی زندان موبایل داره!
جالبتر این که باهاش کلاه برداری میکنه، میدونن کی هم هست اما باهاشون برخورد نمیشه!
یکیشون زنگ زده به بنده، میخواست کلاه برداری کنه، تلفن رو قطع کردم زنگ زدم به اوپراتور موبایلم میگم با این شماره زنگ زدن، میگه به اوپراتور اون خط تماس بگیر، با اونها تماس گرفتم میگن زنگ بزنید پلیس فتا، به فتا زنگ زدم میگه به ما مربوط نیست! برید دادسرا!
خلاصه که بنده از پیگیری منصرف شدم، اون بابا هم آزادانه به کلاه برداریش ادامه داد!
وقتي نظارت نباشه و بي مسئوليتي باشه ، حتي توي زندان هم به مردم آسيب و خسارت وارد ميكنن! چشم مسئولين روشن!
چه سیستمی داریم
این همه پلیس داره داد میزنه پای دستگاه عابر بانک نرید
یعنی اون صاحب رستوران این هشدارها رو اصلا نشنیده بوده؟
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست