بازیکن کلیدی پرسپولیس؛ چندهفته لیگ را ازدست داد؟

کد خبر: ۹۱۳۰۱۹
| |
5674 بازدید

سیامک نعمتی در خصوص آخرین وضعیت مصدومیتش گفت: خدا را شکر حال من خوب است، اما امشب باید فتیله‌ای که در بینی‌ام گذاشتند را بیرون بیاورم چرا که سه روز از ناحیه بینی خون‌ریزی داشتم و امشب باید فتیله آن را بیرون بیاورم.

به گزارش تابناک ورزشی، درباره اینکه چه زمانی باید عمل جراحی کند، افزود: فکر می‌کنم تا دو روز دیگر باید حتماً بینی خود را به جراحان بسپارم. پزشکان به من گفته‌اند که باید جراحی کنم و فقط در همین حد از وضعیت مصدومیت ام مطلع هستم.

نعمتی در پاسخ به این سؤال که چه شد که از ناحیه بینی دچار شکستگی شدی افزود: در جریان بازی من و یکی از بازیکنان با یکدیگر تکل زدیم، اما آرنج یکی از بچه‌های تیم به صورتم برخورد کرد به طوری که بینی من شکست. حالا باید بینی خود را به دست جراحان بسپارم و هر چه زودتر وضعیتم بهبود پیدا کند. این بازیکن در خصوص اینکه چه زمانی به تمرینات پرسپولیس برمی‌گردد پاسخ داد: ابتدا باید جراحی شوم و درباره حضورم در تمرینات پزشک معالجم باید نظر بدهد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت