ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آیا تیم میلیاردر تبریزی سروش رفیعی را نمی‌خواهد؟

کد خبر: ۹۱۲۳۸۴
| |
6162 بازدید

بلافاصله پس از اخراج سروش رفیعی و شایان مصلح از اردوی پرسپولیس شایعه‌ای به راه افتاد که شماره ۷ به تیم سابقش تراکتور می‌رود.

به گزارش تابناک ورزشی، این شایعه فراگیر و حتی شنیده شد «سروش رفیعی حاضر است همین امروز و فردا سر تمرین تیم تبریزی برود!» دیروز، اما یکی از نزدیکان باشگاه تراکتور خبر داد سرمربی این تیم تبریزی هیچ نظری روی هافبک اخراجی کالدرون ندارد. طرف البته به خبرورزشی گفت: سروش رفیعی به مصطفی دنیزلی پیشنهاد شده، اما سرمربی ترک‌تبار مخالفت کرده و به صراحت گفته: «نه، سروش رفیعی را نمی‌خواهم.»

حالا این نخواستن به خاطر اخراج شدن سروش رفیعی از پرسپولیس است یا داشتن پلی‌میکر باتجربه، نمی‌دانیم! آنچه می‌دانیم مصطفی دنیزلی هیچ نظری روی شماره ۷ پرسپولیس ندارد و این قضیه منتفی است. ناگفته نماند تراکتوری‌ها در حال حاضر مسعود شجاعی کاپیتان تیم ملی را در پست سروش رفیعی در اختیار دارند و مصطفی دنیزلی نیز همچنان منتظر بازگشت اشکان دژاگه به تبریز است.
سرمربی جدید تراکتور حساب ویژه‌ای روی تجربه این دو بازیکن تکنیکی و مطرح باز کرده و در پست هافبک هجومی دنبال خرید بازیکن نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار