میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هند و روسیه در حال بررسی پرداخت‌های دوجانبه به ارزهای ملی

معاون مشاور امنیت ملی هند گفت: هند و روسیه در حال بررسی امکان پرداخت‌های دوجانبه به ارزهای ملی هستند.
کد خبر: ۹۱۰۹۴۱
| |
2413 بازدید

به گزارش فارس به نقل از تاس، پانکاج ساران، معاون مشاور امنیت ملی هند گفت هند و روسیه در حال بررسی امکان پرداخت‌های دوجانبه به ارزهای ملی هستند.

ساران گفت: «اکنون دو کشور در حال گفتگو درباره این موضوع هستند و آنچه دولت‌ها توافق کردند این است که امکان این کار را در سیستم‌های خود بررسی خواهند کرد.»

«آنها در حال بررسی این هستند که آیا این موضوع عملی یا امکان‌پذیر است یا تجار و جامعه تجار دو کشور با این موضوع موافق هستند یا نه.»

وی افزود: «من فکر می‌کنم در حال حاضر این موضوع حداقل در هند مورد بررسی قرار می‌گیرد و احتمال می‌دهم این کار از طرف روس‌ها هم انجام شود. پس ما در مرحله بررسی امکان آن هستیم.»

به گزارش فارس، روسیه و چین ماه گذشته میلادی نیز اعلام کردند که توافقنامه انجام پرداخت‌های دوجانبه به ارزهای ملی را امضا خواهند کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات