میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مرکل: نگران نباشید، حالم خوب است

صدراعظم آلمان که برای سومین بار در طول یک ماه اخیر دچار لرزش شدید و رعشه شد، اعلام کرد که جای نگرانی نیست و می‌تواند وظایفش را انجام دهد.
کد خبر: ۹۱۰۸۱۰
| |
2835 بازدید

صدراعظم آلمان که برای سومین بار در طول یک ماه اخیر دچار لرزش شدید و رعشه شد، اعلام کرد که جای نگرانی نیست و می‌تواند وظایفش را انجام دهد.

به گزارش ایسنا، آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان که در مراسم استقبال از آنتی رینه، نخست‌وزیر فنلاند دچار لرزش شدید و رعشه شد، در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره وضعیت جسمانی خود اظهار کرد: جای نگرانی نیست. حالم خوب است. مطمئنم می‌توانم وظایفم را انجام دهم.

وی در این نشست رسانه‌ای همچنین تأکید کرد: روند مذاکرات درباره امنیت تنگه هرمز ادامه دارد و تصمیمی در این خصوص اتخاذ نشده است.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، مرکل ضمن اشاره به تداوم مذاکرات پیرامون طرح‌های ائتلاف بین‌المللی برای محافظت از کشتی‌های تجاری آمریکا، گفت: آلمان نیز در این مذاکرات شرکت می‌کند اما از آنجایی که نتیجه‌ای حاصل نشده نمی‌توانم اطلاعاتی درباره آن بدهم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات