شناگر المپیکی یک توریست را از مرگ نجات داد

کد خبر: ۹۱۰۶۳۸
| |
4988 بازدید

شناگر مدال‌آور المپیکی ایتالیا با کمک به یک توریست، او را از خطر مرگ نجات داد.

به گزارش تابناک ورزشی، فیلیپو ماگنینی شناگر ۳۷ ساله المپیکی ایتالیا جان یک مرد در حال غرق شدن را نجات داد. براساس اعلام BBC، این ورزشکار زمانی که در جزیره‌ای در دریای مدیترانه در حال شنا بود، صدای فریاد دوست مردی را شنید که کمک می‌خواست تا دوستش را از غرق شدن نجات دهد. قبل از رسیدن نیرو‌های کمکی فاگنینی به کمک مرد در حال غرق شدن رفت و وی را از خطر مرگ نجات داد.

فاگنینی قهرمان ۲ دوره مسابقات جهانی و دارنده مدال برنز المپیک ۲۰۰۴ آتن بعد از این اتفاق به رسانه‌های ایتالیایی گفت: این توریست با مشکل روبه‌رو شده و کمی ترسیده بود. او واقعا در خطر قرار داشت و مقداری از آب دریا رو بلعیده بود. وی افزود: زمانی که به او رسیدم، نمی‌توانست صحبت کند به همین دلیل کار راحتی نبود که این توریست را بلند کرده و به قایق ببریم. 

این توریست بعد از نجات یافتن به بیمارستان منتقل شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت