ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نیروگاه برق عربستان هدف حمله پهپادی ارتش یمن

کد خبر: ۹۱۰۳۸۵
| |
8339 بازدید

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن بامداد سه شنبه اعلام کرد که نیروگاه برق عربستان سعودی واقع در "أبها" هدف حمله پهپادی ارتش و کمیته های مردمی قرار گرفته است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از پایگاه خبری المیادین، سریع گفت: نیروگاه برق «تهامه» واقع در أبها و فرودگاه بین المللی این شهر عربستان هدف حمله پهپاد «قاصف K2» قرار گرفته است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد که پهپاد یمنی با دقت بالایی اهداف مورد نظر را هدف قرار داده است.

این برای چندمین بار است که فرودگاه أبها هدف حمله پهپادی ارتش یمن قرار گرفت.

یگان موشکی ارتش یمن نیز با یک فروند موشک زلزال یک مواضع نیروهای وابسته به ائتلاف سعودی را در شمال صحرای میدی واقع در استان مرزی حجه هدف قرار دادند.

بر اساس این گزارش، شماری از نیروهای ائتلاف سعودی در این حمله کشته یا زخمی شدند.

حملات دقیق موشکی و پهپادی نیروهای یمنی به مراکز نظامی عربستان و نیروهای وابسته به آن در خاک یمن به کابوسی برای دولت ریاض تبدیل شده و تاکنون نتوانسته مانع این حملات شود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار