آمار تصادفات و تلفات سومين روز فروردين
کد خبر: ۹۱۰۰۸
| | 7417 بازدید
ایلنا: رئيس مرکز کنترل ترافيک پليس راه کشورخبر داد: در روز گذشته 149 تصادف به وقوع پيوسته است كه بر اثر اين تصادفات 17 نفر كشته و 240 نفر زخمي شدهاند.
حسين عليشاهي در گفتوگو با خبرنگار ايلنا در رابطه با اين تصادفات گفت: 61 فقره اين تصادفات به دليل خستگي، خواب آلودگي و بي توجهي به جلو و به صورت تك وسيلهاي اتفاق افتاده است.
او با بيان اينكه عمده علل اين تصادفات انحراف به چپ، تخطي از سرعت مطمئنه و عدم توجه به جلو بوده است، گفت: 35 فقره از اين تصادفات به دليل انحراف به چپ، 35 فقره تخطي از سرعت مطمئنه و 38 فقره عدم توجه به جلو اتفاق افتاده است.
رئيس مرکز کنترل ترافيک پليس راه کشور در رابطه با وضعيت امروز جادههاي كشور گفت: در محورهاي كرج ـ چالوس، هراز، آزاد راه تهران ـ قم، خراسان رضوي و مشهد مقدس به سمت خراسان شمالي و محورهاي مازندان ترافيك نيمه سنگين و روان است.
عليشاهي ادامه داد: محورهاي شيرازـ اصفهان، شيرازـ فسا و سيرجان ـ بندر عباس نيز ترافيك سنگين و روان است.
او گفت: در بقيه جادههاي كشور مشكل خاصي به چشم نميخورد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


