میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انهدام شبکه تقلب پیشرفته کنکور در زاهدان

کد خبر: ۹۱۰۰۲۹
| |
11115 بازدید
اعضای شبکه سازمان یافته تقلب در آزمون سراسری کنکور تجربی سال ۹۸ توسط سازمان اطلاعات سپاه پاسداران سیستان و بلوچستان دستگیر شدند.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، سازمان اطلاعات سپاه با انتشار اطلاعیه‌ای از انهدام شبکه سازمان یافته‌ای ۱۶ نفره که قصد تقلب در کنکور سراسری سال ۹۸ را داشتند خبر داد.

در ادامه این گزارش آمده است که عوامل این باند با هوشیاری سازمان اطلاعات استان شناسایی و با هماهنگی دستگاه قضا به جرم کلاهبرداری از طریق فروش سوالات کنکور، تقلب هوشمند و الکترونیک در آزمون سراسری دستگیر شدند.

بر پایه این اطلاعیه پس از رصد اطلاعاتی تعدادی از مرتبطان و تیم پشتیبان که در یک منزل مسکونی مستقر بودند نیز دستگیر شدند.
گفتنی است شبکه مذکور ضمن اقدام به بستن قرارداد با داوطلبان آزمون سراسری با ایجاد شبکه‌ای متشکل از آزمون دهندگان، برگزار کنندگان آزمون و ایجاد تیم پشتیبان اقدام به ایجاد باندی سازمان یافته جهت تقلب کرده بودند.

همچنین در جزئیات این خبر آمده است که شبکه مذکور با فروش دستگاه card phonefe به مبلغ ۱۰ میلیون تا ۲۰ میلیون تومان به آزمون‌دهندگان قول قبولی در آزمون پزشکی را به آن‌ها داده بودند در این بین نیز افرادی از پرسنل آزمون که اقدام به خارج کردن سوالات از بستر شبکه‌های اجتماعی از مخزن کرده بودند نیز پس از اقدامات اطلاعاتی و با همکاری حراست دانشگاه دستگیر و در اختیار مقامات قضایی قرار گرفتند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات