هند تعرفه واردات طلا را افزایش داد

هند تعرفه واردات طلا و دیگر فلزهای گران بها را از 10 درصد به 12.5 درصد افزایش داد که این اقدام قاچاق طلا به این کشور را افزایش می دهد.
کد خبر: ۹۰۹۶۲۴
| |
3494 بازدید

به گزارش فارس به نقل از رویترز، نیرمالا سیتارامان، وزیر دارایی هند در نخستین سخنرانی خود در مورد بودجه فدرال گفت: هند تعرفه واردات طلا و دیگر فلزهای گران بها را از 10 درصد به 12.5 درصد افزایش داد.

این اقدام می تواند قاچاق طلا به هند به عنوان دومین مصرف کننده بزرگ طلا در جهان را افزایش دهد.

پس از این اعلام ارزش سهام جواهرسازان بزرگ این کشور کاهش یافت.

اتحادیه تجارت جواهرات هند از دولت این کشور خواسته بود تا تعرفه واردات طلا در این کشور را کاهش دهد زیرا افزایش قاچاق را به دنبال داشته است.

هند پس از چین دومین مصرف کننده طلا در جهان است که در آگوست 2013 با هدف پر کردن شکاف کسری حساب جاری و ممانعت از کاهش ارزش روپیه، مالیات این فلز گران بها را به 10 درصد افزایش داد.

تحولات بازار هند یکی از عوامل تاثیرگذار بر بازار جهانی طلا محسوب می‌شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت