انفجار مهمات قدیمی در گنبد حادثه آفرید

کد خبر: ۹۰۹۴۱۲
| |
4114 بازدید

جانشین فرماندهی انتظامی استان گلستان گفت: انفجار مهمات قدیمی حین تخریب یک مغازه در گنبدکاووس، دو کشته و یک مجروح بر جای گذاشت.

به گزارش ایسنا، سرهنگ مسعود فروزان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: عصر امروز سه نفر در حال تخریب مغازه بودند که شیء از سقف به زمین می‌افتد و ضربه‌ای که فرزند صاحب مغازه به علت کنجکاوی به شیء می‌زند، باعث انفجار می‌شود.

وی افزود: بر اثر این انفجار دو نفر کشته و یک نفر زخمی و راهی بیمارستان شد.

فروزان خاطرنشان کرد: با بررسی انجام شده مشخص دو عدد پوکه ۴۰ میلیمتری قدیمی که احتمالاً مربوط به زمان درگیری‌های سال‌های ابتدایی پیروزی انقلاب در گنبد کاووس بوده، در سقف این مغازه قدیمی باقیمانده بود و بر اثر تخریب و ضربه عمل کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت